Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO + FOTO | În plin scandal, Ronaldo are parte şi de susţinere! O româncă îi sare în apărare. Cei doi s-au iubit în trecut

VIDEO + FOTO | În plin scandal, Ronaldo are parte şi de susţinere! O româncă îi sare în apărare. Cei doi s-au iubit în trecut galerie foto

Alte sporturi

Alexandra Burde şi Cristiano Ronaldo au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu mulţi ani pe când super starul portughez era într-o relaţie cu Irina Shayk. Mulţi susţin că motivul rupturii dintre rusoaică şi portughez a fost chiar românca originară din Baia Mare.

Atacat din toate părţile, Cristiano Ronaldo are parte şi de încurajări. Una dintre fostele sale iubite a ţinut să îl apere pe portughez care a devenit în ultimele zile ţinta acuzaţiilor de viol din partea mai multor reprezentante ale sexului frumos. Alexandra Burde însă este de partea cealaltă a baricadei. Frumoasă maramureşeancă are 30 ani, iar în trecut a fost iubita portughezului de la Juventus Torino. 

Însă în comparaţie cu alte femei din viaţa lusitanului, Alexandra îl apreciază pe fotbalistul de 33 de ani. Pe contul personal de Facebook tănara a reacţionat la campania lansată de mama lui Ronaldo şi a postat un mesaj de susţinere pentru atacant.

Idila dintre cei s-a consumat în Spania, pe când Ronaldo juca pentru Real Madrid, iar fotomodelul poza pentru revista FHM. Recent licenţiată în drept, românca l-a înnebunit pe Ronaldo care nu a rezistat tentaţiei şi a căutat-o chiar dacă pe atunci portughezul forma un cuplu alături de Irina Shayk. Se pare că relaţia celor doi a fost chiar motiv de ruptură între fotbalist şi partenera lui de la acea vreme. 

Înainte să îl cunoască pe Ronaldo şi să devină celebră, Alexandra a încercat o carieră în muzică. Poreclită "Shakira de România" pentru asemănarea cu diva columbiană, fata originară din Baia Mare s-a afirmat graţie unor piese cântate în limba spaniolă. După ce relaţia cu Ronaldo s-a consumat, Alexandra şi-a găsit un alt iubit celebru. Are o relaţie în acest moment cu fiul preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer. Marius Vizer Jr. i-a furat inima Alexandrei, care a dat uitării relaţia cu super starul portughez.    

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta