Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO şi FOTO | Kobe Bryant a murit! S-a aflat identitatea tuturor victimelor. Decesul fiicei sale, confirmat. AUDIO | "Zburaţi prea jos!" A apărut dialogul dintre turnul de control şi pilotul elicopterului lui Bryant

VIDEO şi FOTO | Kobe Bryant a murit! S-a aflat identitatea tuturor victimelor. Decesul fiicei sale, confirmat. AUDIO | "Zburaţi prea jos!" A apărut dialogul dintre turnul de control şi pilotul elicopterului lui Bryantgalerie foto

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul Kobe Bryant (41 de ani) a murit, duminică, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, California. Alături de Kobe Bryant se mai aflau şi alte persoane, iar până în acest moment au fost confirmate cinci decese, conform Tmz.com.

UPDATE: 27 ianurie, 18:30: A apărut înregistrarea audio cu comunicaţiile dintre turnul de control şi pilotul elicopterului prăbuşit în care se aflau Kobe Bryant şi fiica sa. Anchetatorii cred că accidentul s-a produs din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Se pare că, la un moment dat înainte de impac, elicopterul a ieşit din raza de vizibilitate a controlorului aerian.

Dialogul dintre turnul de control şi pilotul elicopterului în care se afla Kobe Bryant:

  • Turnul de control: Elicopter 72EX (n.r elicopterul lui Kobe Bryant), aici Turnul Ban Nuys, vânt uşor, vizibilitate 2 1/2, altitudine maximă 1100′, altimetrul Van Nuys 30.16. Cale liberă către Van Nuys Class D nord-est de-a lungul autostrăzii 118, direcţia vest. Contactaţi-ne când va aflaţi în condiţii de vizibilitate sau când aţi trecut de Van Nuys D.
  • Pilot: Aici 2EX, anunţăm când suntem în condiţii de vizibilitate, apoi menţinem cursul pe 118, în acest moment suntem la 1400′ şi suntem la 0235.
  • Pilot: 2EX către turnul de control: putem începe – mergem înainte şi începem procedura de întoarcere către sud-vest pentru 101?
  • Turnul de control: Elicopter 72EX, aprobat. Treceţi în condiţii de vizibilitate VFR (n.r. zbor de vedere)?
  • Pilot: Condiţii de vizibilitate, zburăm la vedere la 1500 altitudine, aici 2EX.
  • Radar Socal: Elicopter 72EX, da, urmaţi un cod 1200. Aşadar, solicitaţi monitorizarea zborului?
  • Radar Socal: Elicopter 72EX, unde... Comunicaţi ce intenţii aveţi.
  • Radar Socal: Elicopter 72EX, tot zburaţi prea jos pentru a vă putea urmări în acest moment.
  • Radar Socal: Elicopter 72EX, aici Socal...

Apoi, elicopterul a dispărut de pe radar şi în câteva minutele au fost alertate autorităţile. O primă cauză a accidentului ar fi ceaţa densă, problemele la motor – variantă iniţială – fiind infirmată. Kobe Bryant, fostul star din NBA, fiica sa, Gianna, şi alte şapte persoane care se aflau la bordul elicopterului au murit.


Update: Au fost identificate toate victimele accidentului tragic în care Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa. Din păcate, s-a confirmat oficial şi decesul fiicei baschetbalistului, Gianna, în vârstă de numai 13 ani. Celelalte victime sunt Kobe Bryant (41), John Altobelli (56), Keri Altobelli, Alyssa Altobelli, Sarah Chester, Payton Chester (13), Christina Mauser şi pilotul avionului, Ara Zobayan.

Primele imagini de la locul accidentului lui Kobe Bryant

Autorităţile americane au publicat mai multe poze de la locul accidentului în care a fost implicat Kobe Bryant, iar presa din SUA a oferit mai multe filmări de la faţa locului. Elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, California. 

În zona în care aparatul s-a prăbuşit se poate observa o perdea de fum provenită de la elicopterul cu care sportivul şi alte persoane călătoreau. 

Echipele de salvare au intervenit prompt, dar toţi cei aflaţi la bord au murit. Conform Tmz.com, soţia lui Kobe Bryant, Vanessa Bryant, nu se afla la bordul elicopterului. 

În acest moment, cauza accidentului nu e cunoscută. 

Kobe Bryant, unul dintre cei mari mari baschetbalişti din toate timpurile

Kobe Bryan este considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria NBA. A evoluat în 18 All Star game-uri în cariera sa de 20 de ani în tricol lui LA LAkers. A fost prima opţiune în draft-ul din 1996 şi a cucerit 5 titlu de campion în NBA.

În plus a fost de două ori MVP în două finale diferite. LA Lakers a retras deja tricourile cu numerele 8 şi 24, purtate de Bryant în perioada în care a evoluat pentru club. Este singurul jucător din istoria clubului care a beneficiat de această onoare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kobe bryantkobe bryant a muritkobe bryant accident elicopterkobe bryant mort 

viewscnt
Articole similare