Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO + FOTO | Primul antrenament al ”tricolorilor” pe arena din Ghencea. Cum se prezintă gazonul la scurt timp înaintea duelului România - Armenia

VIDEO + FOTO | Primul antrenament al ”tricolorilor” pe arena din Ghencea. Cum se prezintă gazonul la scurt timp înaintea duelului România - Armeniagalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România a susţinut prima sesiune de pregătire pe noua arenă din Ghencea, la o zi înaintea duelului cu Armenia.

Primul antrenament al ”tricolorilor” pe arena din Ghencea

România s-a antrenat pentru prima dată pe noua arenă din Ghencea, cu doar o zi rămasă până la confruntarea cu Armenia. ”Tricolorii” vor disputa primul meci al echipei naţionale pe stadionul Steaua, după ce acesta a fost dat în folosinţă în vara trecută.

La ora antrenamentului, gazonul se prezenta respectabil, iar acesta nu ar trebui să fie o problemă luni seara. FRF a publicat imagini cu Nicolae Dică şi Mirel Rădoi, care au revenit în locul în care au reuşit unele dintre cele mai importante perfromanţe din carieră.

Luni seara, România va primi vizita Armeniei, de la ora 21:45, pe arena din Ghencea. ”Tricolorii” au nevoie de victorie împotriva naţionalei lui joaquin Capparos pentru a îşi păstra şanse realiste de a prinde barajul la Mondial. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe telekomsport.ro, în format live text.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaromânia armenia 

viewscnt
Articole similare