Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO & FOTO | Un vagon numit speranţă: Dinamo a urcat în trenul de play-off pentru "finala" cu Sepsi! Ciobi jr, probleme la deschiderea uşilor :)

VIDEO & FOTO | Un vagon numit speranţă: Dinamo a urcat în trenul de play-off pentru "finala" cu Sepsi! Ciobi jr, probleme la deschiderea uşilor :)galerie foto
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe - Dinamo se joacă sâmbătă seară, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Elevii lui Mircea Rednic fac deplasarea cu trenul, până la Braşov, de unde vor fi preluaţi de un autocar.



Roş-albii au gânduri mari după victoria din prima etapă a anului şi speră să obţină alte trei puncte importante în lupta pentru îndeplinirea unui obiectiv ce pare aproape imposibil de atins: calificarea în play-off.

Dinamo e pe locul 11 în Liga 1, la 7 puncte în spatele Astrei, echipa aflată pe ultimul loc care asigură prezenţa în play-off. Partida cu Sepsi pare una vitală, în condiţiile în care roş-albii întâlnesc o echipă aflată în acest moment pe locul 5.

Deplasarea cu trenul reprezintă o soluţie inedită pentru Liga 1. Nu însă şi pentru portarul Sean McDermott, obişnuit cu astfel de practici din perioada în care juca în Norvegia. Totuşi, românii au fost puşi în încurcătură, iar Denis Ciobotariu a avut probleme în momentul în care a trebuit să urce în tren :).

VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

"Sunt obişnuit, am mers de mai multe ori, aşa că e ceva normal. Gara este la fel ca în Norvegia.

Îmi place în România, oamenii au fost foarte prietenoşi cu mine, am câştigat primul meci, aşa că totul este extraordinar. Ai avut emoţii înainte de primul meci? Întotdeauna. Era vorba despre o nouă echipă, alte aşteptări, dar totul a decurs bine. Sper ca mâine să câştigăm alte 3 puncte
", spune Sean McDermott.

"Cred că de vreo 5 ani (n.r. n-a mai mers cu trenul), am plecat cu juniorii în Ungaria la un turneu, atunci a fost ultima dată.

Ne aşteaptă un meci foarte greu la Sepsi şi avem nevoie foarte mare de cele 3 puncte.

Da, câţiva, cât am avut timp să trecem pe lângă ei, că am ajuns foarte repede la peron. Am telefonul, nu am nevoie de carte. Toate informaţiile în ziua de azi sunt pe telefon, pe laptop. Da, le avem la noi şi pe alea (n.r. măşti pentru gripă)

Va fi un meci foarte greu, trebuie să intrăm foarte motivaţi pentru că avem nevoie de cele 3 puncte, nu mai avem voie să facem niciun pas greşit şi o luăm pas cu pas. Este foarte important să câştigăm pentru a rămâne pe aceeaşi linie
", a declarat Ricardo Grigore la plecarea spre Braşov.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare