Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO&FOTO | Zeci de suporteri şi personalităţi l-au comemorat pe Mişa Klein şi au asistat la dezvelirea statuii acestuia

VIDEO&FOTO | Zeci de suporteri şi personalităţi l-au comemorat pe Mişa Klein şi au asistat la dezvelirea statuii acestuiagalerie foto

Special

Comentarii

Foşti colegi de-ai lui Mişa Klein, cunoscuţi, apropiaţi, membrii ai familiei, dar şi suporteri se află astăzi în Hunedoara pentru a omagia 25 de ani de la dispariţia fostului mare fotbalist. Aceştia au mers la mormântul lui Mişa Klein, au vizitat castelul Corvinilor, au asistat la dezvelirea unei statui care-l reprezintă pe Klein şi după amiază va avea loc un meci demonstrativ.

S-au împlinit 25 de ani de la dispariţia lui Michael Klein. Pe 2 februarie 1993, fostul mare internaţional român s-a prăbuşit la un antrenament al lui Bayer Uerdingen, în urma unui atac de cord. Avea doar 33 de ani. Astăzi, foştii colegi, apropiaţi, prieteni şi suporteri comemorează 25 de ani de la tragicul eveniment.



Personalităţi precum Gică Popescu, Ioan Andone, Miodrag Belodedici, Aurel Ţicleanu, Gabi Balint, Bogdan Stelea, Marcel Puşcaş, Ciprian Marica, Florin Răducioiu, Cristi Balaj sau Florin Prunea, dar şi alte nume cunoscute au mers în Hunedoara pentru a participa la evenimentele organizate pentru a-l comemora pe Michael Klein.



Aceştia au ţinut un moment de reculegere la mormântul lui Klein, au vizitat castelul Corvinilor şi apoi, la ora 13:00, au asistat la dezvelirea statuii lui Mişa Klein, amplasată chiar lângă stadionul pe care a scris istorie. Zeci de suporteri, personalităţi locale, simpli cetăţeni, apropiaţi sau foşti colegi au participat la dezvelirea statuii din bronz, care noaptea este luminată în culorile Corvinului, alb şi albastru.

”Din păcate, am pierdut un om extraordinar, un om cu un spirit cum rar mi-a fost dat să văd în sport, în general, nu neapărat în fotbal, un prieten adevărat, din păcate, ne întâlnim pentru un astfel de eveniment. Ne-au rămas amintirile cu Mişa, ne-au rămas momentele frumoase petrecute alături de el. Din păcate, s-a stins foarte repede”, Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

”Mie, şi dupa 25 de ani mi-e greu să vorbesc despre Mişa la trecut. Sunt momente... e adevărat că a fost cel mai bun prieten al meu. Colegul meu de cameră şi la Dinamo, şi la Corvinul, şi la echipa naţională. Era un om imens, părerea mea. Cand spui Corvinul spui Mişa Klein, e clar. Am emoţii, credeţi-mă, am emoţii când vorbesc de el”, Ioan Andone.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: misa kleincorvinul hunedoarastatuie 

viewscnt
Articole similare