Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Frankfurt - Dortmund a fost în direct la Telekom Sport. Golgheterii celor două formaţii şi-au făcut datoria. Vezi golurile aici

VIDEO | Frankfurt - Dortmund a fost în direct la Telekom Sport. Golgheterii celor două formaţii şi-au făcut datoria. Vezi golurile aici

Bundesliga

Comentarii

Eintracht Frankfurt şi Borussia Dortmund au remizat într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei din Bundesliga. Partida a fost în direct la Telekom Sport 3.

Marco Reus a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 22 al meciului, dar Eintracht a revenit înainte de pauză prin golgheterul, Luka Jovic. Sârbul, despre care se spune că a intrat în atenţia lui Real Madrid a marcat al 14-lea gol în acest sezon.

Nici Reus nu stă prea rău în actuala ediţie de campionat. A reuşit al 13-lea gol stagional. Amândoi îl devansează în clasamentul golgheterilor pe Robert Lewandowski (12 reuşite).

Borussia Dortmund e lider cu 7 puncte peste locul 2, Bayern Munchen, formaţie care a pierdut deplasarea de la Leverkusen. Eintracht e pe 5 şi se află la cea de-a doua remiză consecutivă în campionat şi a 5-a din acest sezon.

Trupa lui Favre are meci greu în runda viitoare cu Hoffenheim, în timp ce Eintracht joacă în deplasare la RB Leipzig. 


LIVE VIDEO | Frankfurt - Dortmund 1-1 (Jovic 37 / Reus 22)

  • Frankfurt: Trapp - N'Dicka, Hasebe, Hinteregger - da Costa, Fernandes, Rode, Kostic - Jovic - Haller, Rebic
  • Dortmund: Burki - Piszczek, Weigl, Diallo, Hakimi - Witsel, Delaney - Sancho, Reus, Guerreiro - Alcacer

Min. 37: GOOOL Frankfurt! Luka Jovic reia centrarea perfectă a lui da Costa în poartă. 

Min. 22: GOOOL Dortmund! Guerreiro s-a distrat în careul advers, l-a păcălit şi pe portar şi i-a pasat lui Marco Reus, care a înscris cu poarta goală. 

A început meciul. 


Borussia Dortmund este în continuare la vârful din Bundesliga, cu şase puncte peste campioana en-titre Bayern Munchen. Elevii lui Lucien Favre au trei victorii consecutive, venite după primul şi, până acum, singurul eşec din acest sezon, surprinzătorul 1-2 cu Dusseldorf. 

Frankfurt, deţinătoarea cupei, este pe locul 5, cu 31 de puncte, dar speră la locurile de UEFA Champions League. Este la doar trei puncte distanţă de ultimul loc ce asigură calificarea în grupe, ocupat în acest moment de RB Leipzig. În ultima etapă, Eintracht a reuşit să obţină doar o remiză, 2-2, pe terenul lui Werder Bremen.

OFERTA TELEKOM SPORT DIN BUNDESLIGA ÎN ACEST WEEKEND

  • Hannover - Leipzig, vineri, 21:30, Telekom Sport 3
  • Leverkusen - Bayern, sâmbătă, 16:30, Telekom Sport 2
  • Frankfurt - Dortmund, sâmbătă, 16:30, Telekom Sport 3 
  • Schalke - Gladbach, sâmbătă, 21:30, EXCLUSIV ONLINE - www.telekomsport.ro
  • Stuttgart - Freiburg, duminică, 19:00, Telekom Sport 4

Afla mai multe despre: dortmundfrankfurtbundesliga 

viewscnt
Articole similare