Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Frăsinescu, meciul 400 în Liga 1, Andrei Cristea, cuvinte frumoase despre Ionuţ Popa! Reacţiile veteraniilor de la Poli Iaşi, după victoria contra Chindiei

VIDEO | Frăsinescu, meciul 400 în Liga 1, Andrei Cristea, cuvinte frumoase despre Ionuţ Popa! Reacţiile veteraniilor de la Poli Iaşi, după victoria contra Chindiei

CSM Poli Iași

Comentarii

Cosmin Frăsinescu (35 de ani) şi Andrei Cristea (36 de ani), veteranii Iaşiului, au reacţionat la flash-interviurile după partida câştigată de Poli, 2-0 în deplasare cu Chindia Târgovişte. Fundaşul central a bifat o bornă impresionantă în Liga 1, în timp ce atacantul i-a dedicat victoria lui Ionuţ Popa, cel decedat în urmă cu câteva zile, la 67 de ani.

La victoria cu 2-0 contra Chindiei, Cosmin Frăsinescu a bifat meciul cu numărul 400 în Liga 1: "Da, am suferit destul de mult în ultimul timp şi ne bucurăm că am câştigat az. A fost o căldură infernală. Având în vedere că am jucat din 3 în 3 zile, mi se pare inuman să fim programaţi printre primii. Am avut şi şansă în seara asta, dar am şi jucat mai bine decât adversarul şi sperăm ca de aucm înainte să mergem tot aşa pentru că avem mare neviue de puncte.

Asta spune multe desore puterea grupului, ne-am ambiţionat foarte mult. Nu a fost un ritm extraordinar, dar facem şi noi ce putem în codiţiile actuale şi încercăm să adunăm cât mai multe puncte. Apropo de ce ai zis mai înainte, colegii şi staff-ul administrativ s-au pregătiti foarte tare, să îmi ureze, să îmi încununeze acest număr şi le mulţumesc mult pe această cale.

Iau fiecare meci şi fiecare meci e ca un bonus şi obiectivul principal este să rămânem în LŞIga 1, apoi mai vedem", a spus Cosmin Frăsinescu, la Telekom Sport.



Apoi, Andrei Cristea a vorbit şi el despre succesul obţinut de Poli Iaşi, dar şi despre decesul lui Ionuţ Popa. Cristea a rostit cuvinte foarte frumoase despre antrenorul trecut în nefiinţă. "De foarte mult timp, dar să ştiţi că sunt foarte mulţumit de ceea ce sa întâmplat azi. Este un început pentru noi. Este o victorie mare ţânând cont că veneam după o înfângere în cupă, un meci urât. Ţinând cont că veneam după o zi în minus de refacree faţă de altă erchipă şi cred că am meritat această victorie, atât din punct de vedere tactic,  cât şi fizic. Aş vrea să dedic această victorie în memoria  celui care a fost Ionuţ Popa, o persoană pe atât eu, cât şi toată suflarea ieşeană în respectăm foarte mult şi din păcate azi a fost dus pe ultimul drum.

A fost antrenorul care mi-a marcat cariera în cel mai greu moment din viaţa mea. Ţin minte că plecam la un drum greu, după un eşec la Timişoara, m-a luat, m-a încurajat şi nu uitaţi că am ajuns la această vârstă să însctiu, să fiu un jucător important. M-a revitalizat, a ştiut cum să mă încurajeze, în cel mai greu moment din viaţa mea.

Să nu uităm de Cosmin Frăsinescu, care azi a făcut o cifră onorabilă, 400 de meciuri. Îi urăm să ajungă la 500 de meciuri. Să ne bucurăm împrună. Este un început, nu am realizat mare lucru pentru că marţi avem un meci la de 6 puncte, contra celor de la Sibiu. Suntem conştienţi că mai avem mult de recuperat.

Nu am făcut niciodată un calcul, dar în momentul în care mă simt bine, cu sigurnaţă voi continua. În momentul în care voi simţi că lucrurile nu mai sunt la un nivel acceptabil, eu vă garantez că voi fi primul care voi ridica mâna"
, a spus Andrei Cristea, la Telekom Sport.

Chindia Târgovişte - Poli Iaşi s-a terminat 0-2, la Ploieşti, acolo unde îşi joacă echipa lui Viorel Moldovan meciurile de pe teren propriu. Formaţia din Copou obţine o victorie importantă, după patru meciuri fără succes. Cu această victorie, Poli Iaşi a trimis Dinamo pe ultimul loc în Liga 1.

Afla mai multe despre: andrei cristeacosmin frasinesculiga 1poli iasireactii 

viewscnt
Articole similare