Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Frate, nu-i mai pasa! Joacă împotriva noastră". Benzema nu a mai suportat şi i-a cerut unui coleg să nu-i mai paseze lui Vinicius! Scenele surpinse pe tunel

VIDEO | "Frate, nu-i mai pasa! Joacă împotriva noastră". Benzema nu a mai suportat şi i-a cerut unui coleg să nu-i mai paseze lui Vinicius! Scenele surpinse pe tunel
Comentarii

Nu e linişte la Real Madrid, chiar şi după victoria din El Clasico, 3-1 cu Barcelona. Echipa lui Zinedine Zidane a mai făcut un pas greşit în grupele Ligii Campionilor, 2-2 cu Borussia Moenchengladbach, iar tensiunea şi-a spus cuvântul la pauza meciului din Germania.

Real Madrid a fost condusă cu 2-0 de Gladbach până spre finalul meciului, după dubla lui Marcus Thuram, dar a egalat prin golurile reuşite de Benzema şi Casemiro, în minutele 87 şi 90+3. Până să ajungă la rezultatul e egalitate, camerele de pe tuneul stadionului lui Gladbach au surprins un moment extrem de rar întâlnit, la pauza meciului.

Benzema a fost surpins în timp ce purta un dialog cu conaţionalul său, Ferland Mendy, căruia îi cerea să nu-i mai paseze lui Viniciu Jr, pentru că "joacă împotriva noastră". "Face numai ce vrea! Pasează-mi mie! Nu-i mai pasa lui, frate...Mamă! Joacă împotriva noastră", i-a spus Benzema lui Mendy, conform jurnaliştilor iberici de la Marca.

Vinicius se afla în apropierea celor doi, însă Benzema a vorbit în franceză, astfel încât brazilianul să nu înţeleagă mesajul pentru Mendy.



Real Madrid a făcut un nou pas greşit în grupele Ligii Campionilor. După ce a pierdut cu 3-2 în faţa lui Şahtior, în prima etapă - pe teren propriu -, echipa blanco a remizat, 2-2 în deplasare cu Borussia Moenchengladbach.

Afla mai multe despre: benzemaliga campionilorvideoviniciusmendy 

viewscnt
Articole similare