Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Fraţi" până la trofee. Hagi: "Nu mi-a căzut bine că a câştigat Petrescu!" Ce spune "Regele" despre titlul cucerit de CFR

VIDEO | "Fraţi" până la trofee. Hagi: "Nu mi-a căzut bine că a câştigat Petrescu!" Ce spune "Regele" despre titlul cucerit de CFR

Superliga

Comentarii

Foşti colegi în "Generaţia de Aur" a României, buni prieteni şi cu un discurs comun când vine vorba de accesul echipelor din Liga 1 în UEFA Champions League, Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi devin rivali de temut în momentul în care sunt faţă în faţă pe terenul de fotbal sau când echipele lor se luptă pentru îndeplinirea obiectivelor.

Gheorghe Hagi a recunoscut că nu i-a picat deloc bine să-şi vadă prietenul câştigând titlul, în condiţiile în care şi-ar fi dorit ca Viitorul să ocupe prima treaptă a podiumului în Liga 1.

"Eu am fost un rival, cu siguranţă că nu mi-a căzut bine, voiam să fiu eu acolo, dar asta e. Deocamdată e el acolo.

Această rivalitate şi aceste lucruri care se văd între noi cred că aduc numai progres şi fotbalul românesc creşte.

Cu siguranţă nu mi-a căzut bine că el câştigă şi eu nu câştig, dar asta e. L-am felicitat, i-am zis să fie cel mai bun şi mă bucur pentru el că a câştigat, chiar dacă şi-a pus o presiune enormă venind acasă în ultimele etape"
, a declarat Gheroghe Hagi pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: hagi petrescugica hagi 

viewscnt
Articole similare