Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FRF a schimbat data finalei Cupei României şi a stabilit locul de disputare. Anunţul făcut astăzi

VIDEO | FRF a schimbat data finalei Cupei României şi a stabilit locul de disputare. Anunţul făcut astăzi

Cupa României

Comentarii

Finala Cupei României, ediţia 2018-2019, se va disputa pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti pe 25 mai, cu o săptămână mai devreme decât fusese stabilit iniţial. FRF a fost de acord cu cererea cluburilor calificate în semfinale pentru devansarea datei de disputare a ultimul act.

La o săptămână după tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, Federaţia Română de Fotbal a comunicat şi stadionul pe care se va disputa partida decisivă. În 2019, finala se va juca la Ploieşti pe stadionul Ilie Oană. Este pentru a doua oară în ultimii ani când arena Petrolului va găzdui ultimul act al competiţiei.

S-a mai întâmplat în 2017 când FC Voluntari a cucerit trofeul după o finală cu Astra Giurgiu, decisă la loviturile de departajare. În acest sezon, finala va avea loc pe 25 mai, după ce cluburile au făcut o întâmpinare prin care au cerut RF să schimbe data de 2 iunie, anunţată iniţial. 

"Ţinând cont de nevoile pe care le avem atât la nivelul primei reprezentative, cât şi la lotul U21, dar luând în considerare şi solicitările cluburilor de Liga I şi care pe bună dreptate am fi fost într-o situaţie dificilă să avem play-off-ul competiţiei terminându-se la jumătatea lunii şi să avem finala CUpei României pe 2 iunie, astăzi am luat decizia ca finala Cupei României să fie devzansată, astfel că se va desfăşura la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană, pe 25 mai. Tot în data de 25 mai va avea loc şi finala de Cupa României U19.  Urmând ca finala la Liga Elitelor să desfăşoare pe 2 iunie" a precizat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. 

Semifinalele Cupei României se vor juca în dublă manşă. Turul este programat în perioada 2-4 aprilie, iar returul în intervalul 23-25 aprilie. În penutlimul act se vor întâlni Astra cu CFR Cluj şi U Craiova cu Viitorul. 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: cupa românieifinalaploieştiilie oanăburleanu 

viewscnt
Articole similare