Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Frica retrogradării, tot mai mare la Poli Iaşi: "Ăsta nu mai e ghinion. E ceva la noi". Fotbaliştii îi iau apărarea lui Rednic

VIDEO | Frica retrogradării, tot mai mare la Poli Iaşi: "Ăsta nu mai e ghinion. E ceva la noi". Fotbaliştii îi iau apărarea lui Rednic

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut şi ultimul meci din sezonul regulat, 1-2 cu FC Botoşani şi intră cu 11 puncte în play-out, la fel de multe ca penultimul loc, Academica Clinceni, astfel că retrogradarea este posibilitatea reală pentru echipa din Copou.

Denis Rusu, portarul celor de la Poli Iaşi, nu înţelege de ce echipe este într-o formă atât de slabă. Poli nu a câştigat niciun meci de când a venit Mircea Rednic: "Hai ghinion un meci, ghinion două meciuri, dar ghinion la 10 meciuri nu cred că ăsta e ghinion, asta e ceva de la noi, din psihologia noastră, din capul nostru. Clar, după atâtea înfrângeri ţi-e frică de orice, dar simt echipa bine şi cred că o să ne revenim", a declarat goalkeeper-ul la flash interviul de la finalul meciului.

Cu toate acestea, Rusu nu crede că Rednic are vreo vină, chiar dacă va începe play-out-ul de pe locul de baraj: "Ce are antrenorul? Când intri în teren şi până la 1-0 eşti echipă bună şi după 1-0 gata, nu mai suntem în teren, ceva se întâmplă, ceva se rupe".

Afla mai multe despre: denis rusupoli iasi 

viewscnt
Articole similare