Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Friptură "îmbrăcată" în aur pentru George Puşcaş! Reacţia lui Ionuţ Radu:"Nu îţi mai place la Cocoşatu'"

VIDEO | Friptură "îmbrăcată" în aur pentru George Puşcaş! Reacţia lui Ionuţ Radu:"Nu îţi mai place la Cocoşatu'"galerie foto

Diverse

Comentarii

George Puşcaş a făcut şi el o vizită la celebrul restaurant din Dubai acolo unde şi-a comandat o friptura îmbrăcată în aur după modelul lui Frank Ribery. Preţul din meniu pentru un astfel de preparat e de 1200 de euro.

George Puşcaş a profitat de cele câteva zile de vacanţă pe care le-a avut pentru a merge în Dubai. Acolo nu a ratat întâlnirea cu Salt Bae, celebrul chef care i-a avut ca oaspeţi în restaurantul lui pe cei mai mari fotbalisti ai lumii. Atacantul naţionalei de tineret s-a delectat cu spectacolul oferit de Nusret Gokce şi a filmat întreaga scenă. Imediat imaginile au ajuns şi pe reţelele de socializare iar colegul său Ionuţ Radu nu s-a abţinut să posteze un comentariu: Nu îţi mai place la Cocoşatu'" a fost reacţia goalkeeperului naţionalei U21. 

Atât Puşcaş cât şi Ionuţ Radu mai au de aşteptat până vor juca primul meci oficial din 2019. Genoa o întâlneşte pe 21 ianuarie pe AC Milan, în timp ce în Serie B, Palermo se duelează cu Salernitana pe 18 ianuarie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best meat i’ve ever experienced #saltbae #NusrEt #Dubai

A post shared by George Puşcaş (@puski96) on

Afla mai multe despre: puşcaşionuţ radudubaisalt bae 

viewscnt
Articole similare