Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fulham - Liverpool 1-2! Victorie vitală obţinută de Klopp cu mari emoţii

VIDEO | Fulham - Liverpool 1-2! Victorie vitală obţinută de Klopp cu mari emoţii

Premier League

Comentarii

Liverpool s-a impus pe terenul lui Fulham, scor 2-1, şi a obţinut trei puncte vitale în lupta pentru titlu. Cormoranii au urcat măcar temporar pe primul loc în clasament, cu 76 de puncte, două mai multe decât Manchester City, care are însă un meci mai puţin disputat.

Sadio Mane a deschis scorul pentru cormorani, în minutul 26, iar Liverpool a controlat cu autoritate partida. Mai multe erori în lanţ ale cormoranilor au făcut însă ca Fulham să egaleze cu un sfert de oră înainte de final şi să pună în pericol victoria echipei lui Klopp.

Acelaşi Mane a obţinut însă o lovitură de la 11 metri, în mintul 81, iar James Milner a transformat-o cu siguranţă.

Fulham - Liverpool 1-2 (Babel 74 / Mane 26, Milner 81 - pen)

Echipele de start

Fulham: Rico - Fosu-Mensah, Chambers, Ream, Bryan - Zambo, Seri - Ayite, Cairney, Babel - Mitrovic
Rezerve: Fabricio, Christie, Kebano, McDonald, Odoi, Sessengon, Vietto

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Lallana - Salah, Firmino, Mane
Rezerve: Mignolet, Lovren, Milner, Moreno, Origi, Shaqiri, Sturridge

Min. 81: GOOOL Liverpool! Mane obţine o lovitură de la 11 metri, pe care James Milner o transformă cu siguranţă! Gol vital pentru Liverpool în lupta pentru titlu.

Min. 74: GOOOL Fulham! Gafă incredibilă în defensiva cormoranilor, iar fostul jucător al trupei de pe Anfield, Ryan Babel, profită şi egalează!

Min. 26: GOOOL LIverpool! Mane deschide scorul pe Craven Cottage. 


Etapa din Premier League aduce fotbal spectacol, duminică, la Telekom Sport. Partida dintre Crystal Palace şi Tottenham a fost amânată, dar postul nostru de televiziune vă propune două meciuri extrem de atractive în care vor fi implicate două dintre forţele din Albion. De la 16:15, Liverpool merge pe Craven Cottage pentru duelul cu Fulham, iar de la 18:30, Chelsea are o deplasare infernală pe terenul lui Everton.

VIDEO Fulham - Liverpool, duminică 16:15, Telekom Sport 3

Liverpool caută victoria în deplasarea de la Fulham pe terenul unei formaţii care are şanse mici să se mai salveze de la retrogradare în acest sezon. Elevii lui Jurgen Klopp sunt obligaţi să câştige la Londra pentru a păstra contactul cu liderul din Premier League, Manchester City.

Guardiola şi ai săi au pus un punct peste Liverpool în clasament după 30 de etape. Remizele cu rivalele Manchester United şi Everton i-au făcut pe ”cormorani” să piardă prima poziţie, astfel că victoria în duelul cu Fulham este obligatorie.

Jordan Henderson, Oxlade Chamberlain şi Joe Gomez sunt indisponibili pentru acest duel, în timp ce Naby Keita era incert înaintea duelului cu Fulham. De la gazde, vor lipsi sigur Alfie Mawson şi portarul Marcus Bettinelli, în vreme de germanul Andre Schurrle este considerat incert. În depalsare, Liverpool a pierdut un singur meci în acest sezon chiar pe Ettihad Stadium cu Manchester City. ”Cormoranii” au bifat în schimb 5 remize şi 9 victorii pe teren străin. Fulham stă destul de prost pe propriul teren. În 14 meciuri a pierdut nu mai puţin de 7 partide, iar în alte 3 a obţinut un punct. Două din cele patru victorii pe teren propriu au fost obţinute în ultimele 5 meciuri jucate ”acasă”, 4-2 cu Brighton şi 1-0 cu Huddersfield.

VIDEO Everton - Chelsea, duminică de la 18:30, Telekom Sport 3

Al doilea meci al zilei se joacă pe Goodison Park, acolo unde Everton primeşte vizita formaţiei Chelsea Londra, echipă calificată în sferturile de finală ale Europa League. Elevii lui Maurizio Sarri sunt favoriţii caselor de pariuri, dar partida se anunţă una extrem de dificilă.

Gonzalo Higuain este incert în tabăra ”The Blues” în timp ce ”caramelele” nu vor putea conta pe Kurt Zouma şi Phil Jagielka, doi fundaşi importanţi pentru Marco da Silva. La ultima confruntare directă de pe Goodison Park, Chelsea nu a reuşit să marcheze, dar a obţinut un punct pe 17 decembrie 2017. Nici în noiembrie 2018 ”albaştrii” nu le-au dat gol ”caramelelor” astfel că ultimele 180 de minute din întâlnirile directe dintre cele două formaţii nu au oferit nici măcar un gol.

În aprilie 2017, Chelsea reuşea să câştige pe terenul lui Everton cu scorul de 3-0. În martie 2016 consemnăm ultimul succes pe teren propriu al lui Everton în faţa lui Chelsea, scor 2-0. Romelu Lukaku marca atunci ambele goluri ale victoriei.

În clasament, Chelsea e pe locul 6 cu 57 de puncte, la patru puncte de locul 3 ocupat de rivala locală, Tottenham Hotspur. Everton este pe locul 12 în Premier League cu 37 de puncte şi nu mai are practic niciun obiectiv realist pe finalul sezonului în curs. Băieţii lui Marco da Silva sunt la 9 puncte de ultimul loc retrogradabil şi la 20 de puncte de primul loc care duce în Cupele Europene, loc ocupat chiar de Chelsea Londra. Pe teren propriu, Everton a pierdut doar 5 din cele 15 meciuri jucate în acest sezon, în timp ce în deplasare, Chelsea are 5 înfrângeri. Trei dintre ele s-au produs în ultimele patru etape, când trupa lui Sarri a încasat 12 goluri şi nu a marcat nici măcar unul în deplasările de la Arsenal, Bournemouth şi Manchester City.

Afla mai multe despre: chelsealiverpool 

viewscnt
Articole similare