Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fundaşii naţionalei de tineret au de unde învăţa meserie: "Ne ajută foarte mult. El a jucat la cel mai înalt nivel"

VIDEO | Fundaşii naţionalei de tineret au de unde învăţa meserie: "Ne ajută foarte mult. El a jucat la cel mai înalt nivel"

Echipa națională

Comentarii

După înfrângerea la limită suferită în faţa Spaniei, scor 0-1, tricolorii lui Mirel Rădoi se pregătesc acum pentru cel de-al doilea amical. Luni, naţionala de tineret va înfrunta Danemarca, o altă echipă calificată la Campionatul European din vară.

"Încercăm să câştigăm şi să terminăm cu moralul bun, am făcut un meci foarte bun contra Spaniei, care e o adversară foarte puternică şi am pierdut cu 1-0, dar au fost foarte mulţi băieţi noi şi asta s-a văzut. Acest meci ne-a dat foarte multă încredere şi cred că ne putem bate cu oricine. Suntem un grup foarte unit, chiar şi pentru cei noi care au venit alături de noi. Formăm un grup în care poţi intra foarte uşor. Suntem băieţi de treabă şi asta se vede şi pe teren când tragem unul pentru altul.

Mă simt bine alături de Adrian Rus în centrul apărării, a jucat câteva meciuri foarte importante şi pot să spun că ne simţim bine. Rădoi ne dă foarte multe sfaturi bune, el a jucat fundaş central, îl ascultăm pentru că ştie despre ce vorbeşte că şi el a jucat la cel mai mare nivel" , a declarat Alexandru Paşcanu.

Afla mai multe despre: pascanuradoiromania u21 

viewscnt
Articole similare