Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fundaşul golgeter! Junior Firpo, omul care a terorizat defenisva Barcelonei pe Camp Nou. Ce performanţă a bifat

VIDEO | Fundaşul golgeter! Junior Firpo, omul care a terorizat defenisva Barcelonei pe Camp Nou. Ce performanţă a bifat

La Liga

Comentarii

Hector Junior Firpo Adames pe numele său complet, fundaşul născut în Republica Dominicană a deschis scorul în partida FC Barcelona - Betis Sevilla. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a reuşit totodată o performanţă notabilă cu ocazia acestui meci.

Junior, aşa cum îi spune spaniolii este fundaşul cu cele mai multe goluri marcate în anul calendaristic 2018 din acţiune în La Liga (4). Asta desigur, fără a contabiliza golurile marcate de alţi fundaşi din lovitură de la 11 metri.

 

Firpo este un jucător crescut de Betis şi promovat chiar în acest an de Quique Setien. Născut la Santo Domingo, fundaşul stânga a început fotbalul la Atletico Benamiel şi a ajuns la Betis la vârsta de 17 ani. Până în 2018 a jucat pentru echipa secundă a clubului pentru care marcase deja 8 goluri, tot din poziţia de fundaş stânga.

Momentan,Junior a ales să joace pentru naţionala de tineret a Spaniei, dar el are încă posibilitatea să evolueze pentru Republica Dominicană, la fel ca şi Mariano Diaz Meajia de la Real Madrid.

Afla mai multe despre: junior firpobetis sevillabarcelona 

viewscnt
Articole similare