Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Gabi Balint crede în Mirel Rădoi: ”Dacă nu ne vom califica, nu e vina lui. Eu cred în el!”

VIDEO Gabi Balint crede în Mirel Rădoi: ”Dacă nu ne vom califica, nu e vina lui. Eu cred în el!”
Comentarii

Fost secund al lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, Gabi Balint a vorbit despre noul selecţioner al primei reprezentative, Mirel Rădoi.

Pentru Rădoi, antrenor care a performat la naţionala de tineret pe care a dus-o până în semifinalele Campionatului European de Tineret din Italia şi San Marino, urmează un prim duel de foc la cârma primei reprezentative contra Islandei:

”Toată presiunea e pe Rădoi acum, el e selecţionerul echipei naţionale. Meciul e foarte greu. Avem o şansă, trebuie să ne-o jucăm. Păcat că nu se joacă dublă manşă, nu e corect să jcoi numai un meci în deplasare, dar trebuie să profităm că mai există o şansă de calificare şi să ne ridicăm la cel mai înalt nivel.  Eu cred în Rădoi, într-un viitor antrenor Rădoi, poate e prea devreme că a făcut pasul acum şi cu o întâlnire sau sper eu poate două capitale, în care are nevoie de victorii.  Dar oricum trebuie să fim conştienţi că dacă se va întâmpla să nu se califice, nu e vina lui, să nu sară toată lumea pe capul lui, pentru că el e încă tânăr, el a acceptat acest pot mai mult că a fost nevoie, ca să uşureze într-un fel şi munca federalilor, să nu mai caute şi alţi antrenori” a mărturisit Gabi Balint.

Gabi Balint este fost internaţional şi a bifat 34 de meciuri în tricoul primei reprezentative, pentru care a marcat 14 goluri. Balint a debutat în echipa naţională în 1982. 

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...