Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Balint va ţine diseară cu Craiova: ”Nu am nimic în comun cu FCSB”. Ce mesaj le-a transmis oltenilor

VIDEO | Gabi Balint va ţine diseară cu Craiova: ”Nu am nimic în comun cu FCSB”. Ce mesaj le-a transmis oltenilor

Superliga

Comentarii

Gabi Balint, cel care a promovat-o pe U Craiova CS în Liga 1, spune că diseară va ţine cu echipa antrenată de Victor Piţurcă, deoarece nu se simte legat în vreun fel de FCSB. Craiova - FCSB va fi live pe Telekom Sport 1, diseară, de la 21:00.

Legendă a Stelei, Gabi Balint va ţine diseară cu fostul său coleg, Victor Piţurcă. În plus, a pregătit-o pe Craiova, pe care a şi promovat-o în Liga 1 şi spune că se simte legat sentimental de această echipă:

”E un nou început şi eu am încredere mare că Victor Piţurcă va face din Craiova camnpioană, pentru că e un antrenor meticulos, bine pregătit, un antrenor care ştie ce vrea. Se joacă cu casa închisă... De mult e închisă casa la Craiova. Bine, pentru musafiri trebuie să fie întotdeauna deschisă. Pe stadion e închisă. E meci de stat pe bancă, mi-aş fi dorit să fiu la meciul ăsta pe banca Craiovei. Sper că va fi un spectacol fotbalistic frumos, pentru că ambele echipe sunt ofensive, ambele echipe vor juca fotbal, nu sunt echipe care să se închidă, sunt tehnice.

Fac parte din istoria acestei echipe, pentru că am promovat cu ea, mă bucur mult pentru că am reuşit să vin aici, am lucrat cu oameni cu care am fost coleg la Steaua, cu Nae Ungureanu, Silviu Lung, ei au fost lângă mine tot timpul. Clar că mă leagă mult mai multe lucruri de Craiova decât de FCSB în momentul ăsta. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar asta e, nu am nimic comun cu FCSB. (Care e mesajul lui Gabi Balint pentru jucătorii Universităţii Craiova?) Să nu uite că reprezintă o echipă mare, că aici au fost unii dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului românesc şi ar trebui să îi reprezinte cu cinste. Victoria în mare procent aici va fi”,
a declarat Gabi Balint.

Afla mai multe despre: gabi balint 

viewscnt
Articole similare