Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ViDEO | Gabi Iancu, nemulţumit de filozofia implementată de Ruben de la Barrera. "Aş putea să vorbesc, dar aş da în antrenor. Să vorbească el"

ViDEO | Gabi Iancu, nemulţumit de filozofia implementată de Ruben de la Barrera. "Aş putea să vorbesc, dar aş da în antrenor. Să vorbească el"

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa a pierdut fără drept de apel, sâmbătă seară, scor 0-3, în "Ştefan cel Mare", în faţa lui Dinamo, în faza şaisprezecimilor de finală din Cupa României. Fotbaliştii lui Ruben de la Barrera nu au avut replică jocului bun prestat de "câini".

Constănţenii au jucat modest, fără personalitate, poate prea relaxaţi, şi părăsesc competiţia pe uşa din dos. Singurul moment pozitiv al lor în joc ar fi fost la începutul celei de-a doua reprize, când asistentul a semnalizat eronat un offside, la scorul de 2-0 pentru gazde. Acela a fost cel mai important moment al jocului, unde Viitorul ar fi putut să revină-n joc. Dacă ar fi avut capacitatea.

Gabi Iancu a avut o evoluţie solidă, a încercat, s-a zbătut de unul singur, însă a părut de multe ori izolat în benzile terenului. La final, Iancu a "aruncat" săgeţi către antrenorul personal, Ruben de la Barrera.

"Să pierzi 3-0 împotriva oricăruie echipei nu este plăcut. Am făcut un meci foarte, foarte, foarte slab, ei au jucat bine. Îi felicit. Bravo lor. Trebuie să ne trezim pentru în ritmul ăsta nu văd ceva ok pe viitor. Trebuie să ne găsim ritmul, pentru că ăsta nu este jocul nostru şi am făcut un meci foarte slab. Cupa României era un obiectiv. Din păcate echipa a ieşit din primul tur, ca anul trecut, după ce echipa asta e câştigat trofeul. În campionat mai avem 4 meciuri până în iarnă şi vom trage linie în decembrie şi vom vedea pe ce loc suntem şi cum am evoluat. Vom vedea cu toţii, cu antrenorul, cu jocul nostru. Deocamdată nimic. (Au schimbat sistemul de joc)  Antrenorul decide ce tactică vrea să abordeze. Un pic se simte, dar trebuie să ne adaptăm. Să înţelegem, poate nu înţelegem, vom vedea la meciurile următoare. Mie îmi e greu să vorbesc acum despre. Aş da în antrenor şi nu cred că este frunos şi nu este normal să vorbesc eu despre. Adică aş putea să vorbesc, dar nu ştiu cum interpretaţi şi prefer să nu vorbesc. Să vorbească dânsul",  a declarat Gabi Iancu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare