Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Iancu, pus pe şotii la interviuri: "Bună seara! Bună ziua! Aşa sunt eu obişnuit să jucăm seara"

VIDEO | Gabi Iancu, pus pe şotii la interviuri: "Bună seara! Bună ziua! Aşa sunt eu obişnuit să jucăm seara"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a revenit cu o victorie, după pauză impusă de pandemia de coronavirus, şi a câştigat meciul cu Poli Iaşi, scor 2-1. În urma succesului cu moldovenii, Gabi Iancu a fost pus pe glume la interviuri.

"Bună seara! Bună ziua! Sunt obişnuit să joc seara. Am aşteptat ceva timp, o victorie meritată, cred că am dominat din primul minut până în ultimul minut şi suntem foarte fericiţi. Sperăm să câştigăm fiecare meci şi sperăm să câştigăm acest play-out. Nu am fost 100%, am fost undeva pe la 70-80%.

Nu am auzit exact ce mi-a spus Hagi la finalul meciului, pentru că era gălăgie de la suporteri. A fost ok ideea să îi auzim pe suporteri în boxe, pentru că nu ne-am simţit ca la un meci amical. Se simte lipsa suporterilor şi sperăm să-i lase cât mai rapid să fie prezenţi alături de noi pe stadion.

Nu suntem obişnuiţi şi nu îmi dau seama de, nu mai ţin minte exact ce s-a scris în protocol şi cred că e normal să mai uităm, că suntem foarte concentraţi la meci" , a declarat Gabriel Iancu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iancufc viitorul 

viewscnt
Articole similare