Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Iancu şi-a revenit după accidentare şi a stabilit obiectivele pentru 2020: "Să câştigăm şi trofee"

VIDEO | Gabi Iancu şi-a revenit după accidentare şi a stabilit obiectivele pentru 2020: "Să câştigăm şi trofee"

Farul Constanța

Comentarii

Gabriel Iancu (25 de ani) a fost revitalizat de Gică Hagi, la Viitorul şi este unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, dar sfârşitul de an l-a prins cu probleme medicale pe fostul jucător de la FCSB. El şi-a stabilit obiectivele pentru noul an.

Problemele s-au terminat pentru Gabi Iancu, a anunţat chiar jucătorul, acum este refăcut şi a plecat în cantonament alături de Viitorul Constanţa: "Am avut aceeaşi problemă, la gambă, nu mai simt nimic şi sper ca în cantonament să mă pregătesc normal şi să o fac cât mai bine, pentru că nu e deloc plăcut să stai la o parte şi să te uiţi cum colegii tăi joacă fără tine".

Viitorul ocupă locul 6 în Liga 1, înainte de reluarea campionatului, dar elevii lui Hagi speră şi ţintesc un obiectiv mai măreţ: "În primul rând, mă gândesc la cele 4 meciuri, să intrăm în play-off, este foarte important, iar apoi, normal că ne gândim, mi se pare normal să ţintim cât mai sus şi de ce nu, să câştigăm şi trofee, pentru că am demonstrat în trecut că s-a putut".

  • Opt goluri în 16 meciuri are Gabi Iancu în acest sezon din Liga 1 
  • 1 milion de euro este cota fotbalistului, potrivit tranfermarkt.com 

Cu cine va juca Viitorul în cantonamentul de iarnă

În perioada 10-25 ianuarie, FC Viitorul va pregăti a doua parte a sezonului în Antalya, la Belek şi vor disputa mai multe meciuri de verificare cu: Young Boys, Olimpik Doneţk, Sturm Graz, Ballkani şi Jagiellonia. 

"Nişte adversari puternici, avem nevoie de teste, pentru că trebuie să acumulăm minute, să ne batem de la egal la egal cu ei, pentru că în campionat ştim echipele, dar trebuie să fim pregătiţi până începe campionatul şi încep meciurile amicale în Turcia. Sperăm s-o facem foarte bine, cum am făcut-o în fiecare an şi să începem bine startul sezonului", a declarat şi Bogdan Ţîru. 

Afla mai multe despre: gabi iancuviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare