Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Matei, dezarmat şi sincer după înfrângerea de la Sfântu Gheorghe. "Putea să se termine 6-0, 7-0. Noi nu am ajuns la poartă"

VIDEO | Gabi Matei, dezarmat şi sincer după înfrângerea de la Sfântu Gheorghe. "Putea să se termine 6-0, 7-0. Noi nu am ajuns la poartă"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta al celor de la Academica Clinceni, Gabi Matei, a fost extrem de sincer, dar în acelaşi timp resemnat, după înfrângerea suferită în faţa celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, marţi seară, scor 0-4, în ultima partidă a etapei a 20-a din Liga 1.

Gabriel Matei s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei sale în disputa cu Sepsi. Practic, în opinia sa, covăsnenii au fost superiori la toate capitolele şi doar norocul a făcut ca scorul să rămână 0-4. În clasamentul Ligii 1, Aacademica Clinceni rămâne pe locul 12, cu 19 puncte.
 
"Am fost total depăşiţi de către cei din Sfântu Gheorghe. O victorie total meritată. Este bine că s-a terminat 4-0. Putea să se termine 6-0, 7-0. Prcatic noi nu am ajuns la poartă. Nu am avut posesie, nu am avut nimic. Sepsi a dominat toată partida,  avut controlul jocului, a avut ocaziile şi merită această victorie din plin. Nu a fost vorba doar de un jucător. Toată echipa a fost moartă.( V-a încurcat şi amânarea meciului?). Nu ne-a încurcat. Am rămas în cantonament, am mâncat cina, am dormit bine, nu am avut o problemă cu asta", a declarat Gabi Matei.
 
La fel de dur la nivel declarativ a fost şi veteranul moldovean Eugeniu Cebotaru, cel care a fost în asentimentul lui Gabi Matei.
 
"Ne-a bătut Sepsi la toate capitolele. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă nu tragem o concluzie după acest meci, nu facem nimic în Liga 1. Eu sper să fim bărbaţi, toţi împreună să avem o discuţie dură", a declarat jucătorul cu 65 de prezenţe în tricoul Moldovei.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare