Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş a făcut spectacol: ”Dacă eram la Dinamo, Cortacero nu-şi permitea să facă aceste lucruri. Mergeam după el în Spania” :)

VIDEO | Gabi Tamaş a făcut spectacol: ”Dacă eram la Dinamo, Cortacero nu-şi permitea să facă aceste lucruri. Mergeam după el în Spania” :)

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş a fost într-o formă foarte bună şi a făcut spectacol la interviuri, după ce a dat o pasă de gol de 60 de metri în Academica Clinceni - FC Voluntari 0-1.

Ajuns la 37 de ani, Gabi Tamaş este în continuare unul dintre cei mai buni jucători din campionatul României. În meciul cu Academica Clinceni, fostul internaţional român a dat o pasă de gol de 60 de metri. La interviuri, Tamaş a arătat o formă la fel de bună.

Gabi Tamaş a ieşit din nou în evidenţă la un meci din Liga 1. Fundaşul de 37 de ani a dat pasa din care Jefte a marcat unicul gol al meciului Clinceni - Voluntari. Impresionant este că jucătorul lui FC Voluntari a pasat precis de la aproximativ 60 de metri.

După meci, Gabi Tamaş a venit interviuri pus pe glume. Fundaşul lui FC Voluntari a spus că se simte în continuare în formă, în ciuda vârstei, deoarece ”şi-a încărcat bateriile”. Printre altele, Tamaş spune că Pablo Cortacero nu şi-ar fi permis să-şi bată joc de Dinamo, dacă el juca în Ştefan cel Mare.

Băieţii la final te premiază şi pe tine pentru efortul depus?
Da, dau eu o masă şi o bere. Ei primesc.

Ţie nu prea ţi se termină bateriile?
Le-am reîncărcat.

Ce păcat că sunt stadionale închise şi nu mai pot să vină scouterii să vă urmărească, nu?
Nu cred. Pe mine nu cred. Când se uităm în buletin zic: ”nu e prea tânăr”. 

Ce părere ai despre ce se întâmplă la Dinamo?
Nu ştiu, ce s-a întâmplat?

Cazul cocaina, cu Magaye Gueye
Ce, s-a dopat cineva? Lasă că au fost şi alţii!

Din România?
(n.r. ironic) Din China. Ce, pe alţii nu i-au prins dopaţi sau cum? La noi în ţară se face un are tam-tam că este Dinamo brand. Droguri, nedroguri, ei trebuie să joace şi să iasă din situaşia asta.

Te-ai gândit ce s-ar fi întâmplat, că au tras mult de tine în vară să vii la Dinamo?
Nu cred că îşi permiteau (n.r. Cortacero&Co) să facă aşa ceva. Meregeam până în Spania. E păcat ca un club ca Dinamo să ajungă în situaţia asta.

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare