Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş a lovit din nou. Fundaşul Astrei nu s-a ferit de cuvinte: "Atunci sunt nişte proşti ăia care spun aşa ceva"

VIDEO | Gabi Tamaş a lovit din nou. Fundaşul Astrei nu s-a ferit de cuvinte: "Atunci sunt nişte proşti ăia care spun aşa ceva"

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabi Tamaş a fost aproape de a semna cu Universitatea Craiova în această iarnă, însă, până la urmă, a rămas la Astra Giurgiu.

"Au fost nişte discuţii, dar am vorbit cu domnul patron şi mi-am dat cuvântul înainte că voi rămâne până la sfârşitul sezonului, îi mulţumesc domnului Rotaru că a apreciat ceea ce am făcut în teren şi s-a interesat de mine, dar ăsta este fotbalul. Avem o şansă acum să terminăm în primele 3 şi vă daţi seama că nimeni nu este prost să dea un jucător care a ajutat echipa" , a declarat Gabi Tamaş.

Tamaş nu şi-a făcut niciun fel de plan pentru data de 26 martie. Vrea cu orice preţ să fie pe teren la barajul cu Islanda. Ultima dată a îmbrăcat echipamentul naţionalei în octombrie 2018.

"N-am apucat să vorbesc cu Mirel Rădoi, până în martie mai este. Eu dacă îmi voi face meseria pe teren şi dacă voi juca bine, vă daţi seama că îmi doresc să fiu convocat. Dar convocările le fac ei, cei din staff-ul naţionalei, nu am avut niciodată de obiectat că am fost chemat sau nu. Mai este o lună şi ceva, eu sper să îmi fac meseria cât mai bine pe teren şi să îi forţez să mă cheme.

Am zis vreodată că nu îmi doresc să fiu la echipa naţională? Cine zice aşa ceva, e un prost, nu poţi să spui că nu îţi doreşti. (n.r. Sunt mulţi care au spus) Atunci sunt nişte proşti, nu poţi să spui că nu vrei la echipa naţională" , a spus Tamaş.

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare