Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş a revenit cu autogol în România, dar deja se gândeşte să plece de la Astra

VIDEO | Gabi Tamaş a revenit cu autogol în România, dar deja se gândeşte să plece de la Astra

Astra Giurgiu

Comentarii

Ajuns la 35 de ani, fundaşul Gabriel Tamaş s-a întors în fotbal românesc cu un gol marcat în poarta echipei sale, Astra Giurgiu, în egalul cu FC Viitorul Constanţa, scor 1-1, din etapa a 6-a a Ligii l. Cu toate acestea, Tamaş este cu gândul la plecare.

Chiar dacă a marcat un autogol, Gabi Tamaş nu este deloc demoralizat. Acesta a considerat că dacă nu făcea acel plonjon, putea fi în spatele său un adversar, care oricum ar fi marcat. De asemenea, Tamaş este sigur că aventura sa la Astra poate să reprezinte o lampă de lansare pentru el. Acesta vrea să-şi relanseze cariera şi are de gând să se întoarcă, cândva, în Israel, acolo unde simte că are o datorie morală.
"Nu vreau să mă las încă de fotbal. Stau un an de zile, terminăm pe primele trei locuri şi după aceea plec. (Î: Ca o lampă de lansare?) Bineînţeles. De ce nu? În ce campionat? Tot în Israel. Mi-a plăcut foarte mult şi mi-aş dori să mă întorc", a spus Tamaş, la finalul partidei cu Viitorul Constanţa.

Întrebat dacă regretă ceva din cariera sa de fotbalist profesionist, Gabi Tamaş a părut pus în dificultate. Probabil, în adâncul sufletului său, nici acum nu ştie cu adevărat dacă se merită să aibă regrete sau nu, legate de acţiunile sale controversate.
"Greu de spus, dar poate că dacă nu le făcea, nu ajungeam să joc la nivelul la care am jucat. Şi cu prostii, şi cu bune şi cu rele. Asta e viaţa, nu putem da timpul înapoi. Mă mai uit la ce prostii am făcut şi îmi dau palme. Ce pot să fac. Ăsta sunt eu", a spus Tamaş

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare