Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum. Va lucra timp de două luni într-un spital din Israel: ”Sunt fericit că s-a terminat totul”

VIDEO | Gabi Tamaş, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum. Va lucra timp de două luni într-un spital din Israel: ”Sunt fericit că s-a terminat totul”

Stranieri

Comentarii

Gabi Tamaş a început munca în folosul comunităţii, pedeapsă stabilită de judecători după ce a fost prins în timp ce conducea cu 200 km/h, sub influenţa băuturilor alcoolice. Fundaşul lui Hapoel Haifa îşi ispăşeşte pedeapsa la un spital şi susţine în continuare că s-a făcut exces de zel în cazul său.

Gabi Tamaş a fost condamnat la două luni de muncă în folosul comunităţii după celebrul episod în care a fost reţinut după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Fundaşul în vârstă de 35 de ani va lucra timp de două luni într-un spital, dar se declară fericit. În schimb, susţine că are un regret că nu va putea pleca în vacanţă:

”(Putem spune că în două lună vei fi un om liber?) Da, putem spune asta. Sunt fericit că s-a încheiat totul, acum nu trebuie decât să respect decizia tribunalului şi să fac muncă în folosul comunităţii. Sunt şi puţin supărat pentru tot ce s-a întâmplat, dar legea este lege, trebuie respectată, din punctul meu de vedere s-a făcut abuz de putere, dar este numai punctul meu de vedere. Sunt un străin într-o ţară străină, aşa că trebuie să respect legea. Sunt fericit că am scăpat de arestul la domiciliu, pot merge oriunde vreau eu. Trist este că nu voi avea vacanţă, pentru că acum toate echipele au vacanţă. Totuşi, este o vacanţă şi pentru mine pentru că îmi place această ţară foarte mult, aşa că voi merge la muncă şi voi reveni. După aceste două luni voi relua pregătirile pentru sezonul viitor”, a declarat Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamashapoel haifa 

viewscnt
Articole similare