Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabriela Ruse, supărată după cea mai bună performanţă a carierei "Arbitrul a făcut o greşeală mare!" Ce a păţit la turneul care i-a adus o urcare de 35 de locuri

VIDEO | Gabriela Ruse, supărată după cea mai bună performanţă a carierei "Arbitrul a făcut o greşeală mare!" Ce a păţit la turneul care i-a adus o urcare de 35 de locuri

Tenis

Comentarii

Gabriela Ruse a bifat la Nottingham cea mai bună performanţă a carierei, calificându-se în sferturile tabloului de simplu. Sportiva susţine că o decizie a arbitrului a contribuit la o performanţă şi mai bună.

Gabriela Ruse s-a intors în Romania după cea mai bună performanţă din carieră - sferturi de finală la un turneu WTA, cel de la Nottingham. Cea care i-a oprit accesul în semifinale a fost franţuzoiaca Caroline Garcia, care s-a impus greu, în set decisiv. 

"La 5-5 în setul 2 am avut minge de break. Din păcate arbitra nu a fost atentă. Mingea a fost mult afară, a fost o greşeală mare de arbitraj, dar nu numai pentru mine se întâmplă lucrurile astea" a spus Gabi la revenirea în ţară. 

Ruse urcă 35 de poziţii după rezultatul de la Nottingham, iar în noul clasament WTA va fi pe locul 176. La turneul din Anglia, ea a reuşit câteva rezultate deosebite. Le-a învins pe Golubic şi pe Rodina, ambele jucătoare de top 100 WTA. 

"Nu sunt foarte atentă de clasament, cât sunt interesată de joc şi de pregătirea fizică, în acest an obiectivul meu e să ajung top 100", mai spune sportiva. 

La dublu, Ruse a jucat cu Niculescu şi a ajuns până în semifinale. Acum se va pregăti pentru al treilea grand slam al anului, cel de la Wimbledon. Pentru rezultatul de la simplu, şi-a asigurat un cec de 6.175 de dolari şi 78 de puncte WTA.

Un fapt inedit, la turneul de la Nottingham, unul pe iarbă, considerat pregătitor pentru Wibledon, au fost multe meciuri care s-au jucat în sală, pe hard, din cauza condiţiilor meteo. 

Afla mai multe despre: rusenottingham 

viewscnt
Articole similare