Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | GAFA ANULUI! Declaraţia lui Sergio Ramos care îl poate face să rateze sferturile de finală din Champions League

VIDEO | GAFA ANULUI! Declaraţia lui Sergio Ramos care îl poate face să rateze sferturile de finală din Champions League
Comentarii

Real Madrid este cu un pas în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Amsterdam, cu Ajax. Madrilenii ar putea suferi însă o pierdere masivă pentru dubla din sferturi.

Sergio Ramos riscă să fie pedepsit drastic de UEFA, după ce, la finalul partidei de la Amsterdam, s-a dat singur de gol că a luat cartonaş galben intenţionat, pentru a fi suspendat pentru returul de la Madrid şi pentru a putea reveni în sferturile de finală. 
În minutul 89, Ramos a primit un cartonaş galben pentru un fault cinic la Kasper Dolberg. Părea furios pe Dolberg, însă furia sa a dispărut imediat ce arbitrul a scos cartonaşul galben. A fost al treilea său cartonaş galben din acest sezon, ceea ce înseamnă că va fi suspendat pentru returul de la Madrid.
 
Întrebat de jurnaliştii spanioli la finalul meciului despre cartonaşul galben, căpitanul Realului a declarat: "E adevărat că asta am avut în minte. Nu e vorba de a subestima adversarul, dar uneori trebuie să iei astfel de decizii".
Tocmai declaraţia aceasta ar putea fi cea care îl  bagă pe Ramos în belea. Cunoscut fiind ca o fire temperamentală, căpitanul Realului ar fi putut scăpa de judecata UEFA. Declaraţia îl readuce însă în atenţia forului european, care a reacţionat vehement în trecut în astfel de situaţii. Chiar Sergio Ramos a păţit-o în 2010, după ce Mourinho  i-a cerut lui şi lui  Xabi Alonso să ia cartonaşe galbene intenţionat, pentru a-şi săvârşi suspendarea în ultimul meci al grupelor şi să fie disponibili pentru optimi. Ambii au fost atunci suspendaţi pentru două meciuri.
Comisia de Etică are deci posibilitatea să îi înmâneze lui Ramos încă o etapă de suspendare, pe lângă cea pe care va trebui să o suporte la meciul retur cu Ajax. Astfel, căpitanul Realului ar putea rata meciul tur din sferturile de finală.
 
 

Afla mai multe despre: sergio ramossuspendareuefachampions league 

viewscnt
Articole similare