Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gafă de amator făcută de Iliev la faza din care FC Botoşani a egalat

VIDEO | Gafă de amator făcută de Iliev la faza din care FC Botoşani a egalat

Liga 1

Plamen Iliev, portarul Astrei, a făcut o eroare incredibilă, chiar împotriva fostei sale echipe. Goalkeeper-ul în vârstă de 26 de ani a scăpat din mâini o pasă uşoară trimisă cu capul de Radunovic, apoi l-a faultat pe Mihai Roman.

Iliev le-a oferit celor de la FC Botoşani şansa să egaleze. În minutul 63, a primit o pasă cu capul de la Radunovic, faza a fost simplă, însă portarul Astrei a greşit copilăreşte şi a scăpat mingea din mâini. Roman se afla în zonă, a recuperat, dar a fost faultat de Iliev şi arbitrul a arătat penalty. Tot Roman a bătut şi a înscris fără emoţii.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.