Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafă greu de privit făcută de un jucător aflat sub contract cu FCSB. Florentin Petre, uluit când a văzut faza

VIDEO | Gafă greu de privit făcută de un jucător aflat sub contract cu FCSB. Florentin Petre, uluit când a văzut faza

Liga 2

Comentarii

Andrei Cristian, portar la Dacia Unirea Brăilă, a comis o gafă rar întâlnită în fotbalul profesionist, în meciul cu U Cluj.

În această dimineaţă, Dacia Unirea Brăilă, una dintre cele mai slabe echipe din Liga 2, a primit vizita celor de la U Cluj - una dintre favoritele la promovare.

Brăilenii au rezistat doar 12 minute fără să primească gol. A doua reuşit pentru U Cluj a venit însă dintr-o gafă uluitoare.

Gafă greu de privit făcută de portarul Daciei Unirea Brăila

Florentin Petre a ales pentru meciul cu U Cluj ca poarta să fie apărată de tânărul Andrei Cristian, care este împrumutat de la FCSB 2.

Portarul în vârstă de 20 de ani a oferit însă una dintre gafele campionatului. Fără să fie sub vreo presiune extraordinară, Andrei Cristian i-a pasat direct lui Alex Boiciuc, cel care se afla în zonă.

Surprins şi el, jucătorul Universităţii Cluj n-a stat prea mult pe gânduri şi a transformat gafa în gol.

Până şi Florentin Petre a rămas uimit de această fază. Antrenorul Daciei Unirea Brăila a fost surprins de camere în timp ce privea resemnat la ceea ce s-a întâmplat la poarta echipei sale.

Dacia Unirea Brăila este una dintre cele mai slabe echipe din acest sezon al Ligii 2. Măcinată de grave probleme financiare, echipa de la malul Dunării a adunat până acum doar două puncte în 7 etape.

Dacia Unirea Brăila are a doua cea mai slabă apărare, cu 23 de goluri primite până acum şi este depăşită doar de Unirea Constanţa. În toate partidele de până acum, portarul Andrei Cristian a fost titular.

Andrei Cristian este un portar care aparţine de FCSB şi a fost împrumutat la Dacia Unirea Brăila până la finalul acestui sezon. În trecut a mai fost împrumutat la FC Buzău, Unirea Constanţa şi Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: braila 

viewscnt
Articole similare