Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafă incredibilă a lui Dennis Man, care a demonstrat mari lacune de regulament. Florinel Coman, criză de nervi

VIDEO | Gafă incredibilă a lui Dennis Man, care a demonstrat mari lacune de regulament. Florinel Coman, criză de nervi

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus duminică, pe Arena Naţională, împotriva celor de la OSK Sepsi, scor 2-1 (0-1), într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii 1. O fază rarisimă s-a consumat în prelungirile partidei, atunci când Dennis Man a irosit o ocazie imensă de a face 3-1, pasându-i lu Coman aflat în offside.

Portarul celor de la Sepsi, Roland Niczuly a părăsit poarta în căutarea unui gol izbăvitor, care să aducă un punct formaţiei sale. Cornerul a fost exectat execrabil, iar mingea a intrat în posesia FCSB-iştilor. Dennis Man a plecat pe contraatac şi i-a pasat lui Florinel Coman, atunci când între ei se afla un singur adversar, nu doi, aşa cum cere regulamentul.

De obicei, acest lucru nu este sesizabil deoarece suntem obişnuiţi cu portarul între buturi, plus încă un fundaş. De data aceasta, nefiind portar, trebuia să se ţină cont de penultimul adversar, care era tot un jucător de câmp, aflat în jurul celor doi jucători de la FCSB.

Regulamentul spune că "un jucător este în poziţie de offside dacă este mai aproape de linia adversă de poartă decât mingea şi decât penultimul adversar, cu condiţia să fie în jumătatea adversă de teren. Un jucător în linie cu penultimul adversar nu este considerat în offside". În cazul de faţă, Florinel Coman era mai aproape de linia adversă de poartă decât mingea şi penultimul adversar.

Golul era regulamentar dacă mai exista un jucător între Dennis Man şi Florinel Coman. În speţă portarul sau un alt jucător.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare