Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafă incredibilă a lui Marian Aioani! A degajat greşit, a luat gol şi a cerut să fie schimbat! Imagini uluitoare

VIDEO | Gafă incredibilă a lui Marian Aioani! A degajat greşit, a luat gol şi a cerut să fie schimbat! Imagini uluitoare
Comentarii

Marian Aioani (21 de ani), portarul Chindiei Târgovişte, a gafat incredibil la golul marcat de Diogo Valente în meciul Chindia - Gaz Metan, cu care a egalat la unu. Goalkepeerul n-a putut trece peste gafa sa şi a cerut să fie schimbat imediat după golul încasat, vizibil afectat de greşeală.

O nouă gafă de portar în Liga 1, la meciul Chindia - Gaz Metan. Diogo Valente a egalat pentru trupa lui Mihai Teja după ce a profitat de o degajare complet greşită a lui Marian Aioani, goalkeeperul târgoviştenilor, care i-a trimis mingea direct atacantului portughez. Acesta l-a driblat şi a înscris.

A urmat apoi momentul în care Mihai Aioani a cerut să fie schimbat, vizibil afectat de gafa sa. Emil Săndoi l-a ascultat şi l-a înlocuit cu Dinu Moldovan, iar camerele TV l-au surprins pe Aiaoni cum mergea trist spre vestiar după ce a fost schimbat. Aioani nu a părut să aibă nicio problemă medicală în momentul ieşirii de pe teren.

Mihai Aioani e goalkeeperul naţionalei de tineret a României, unde a strâns două selecţii. La Chindia, Aioani a strâns 31 de meciuri în acest sezon, dintre care în 16 nu a primit gol.

A fost etapa gafelor de portari, după şi Andrei Vlad (22 de ani), celălalt portar de la naţionala de tineret, a greşit decisiv la golul încasat de FCSB în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 1-1.

Afla mai multe despre: marian aioanigafavideoliga 1schimbaregreseala 

viewscnt
Articole similare