Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gafă monumentală făcută de portarul celor de la Lokomotiv Moscova, la lovitura liberă executată de Cristiano Ronaldo

VIDEO | Gafă monumentală făcută de portarul celor de la Lokomotiv Moscova, la lovitura liberă executată de Cristiano Ronaldo

Fotbal

Comentarii

Juventus Torino a deschis scorul pe "RZD Arena" din Moscova, împotriva celor de la Lokomotiv, în această seară, după ce portarul gazdelor, brazilianul Guilherme, a greşit incredibil. Meciul face parte din Grupa D a Ligii Campionilor, a patra etapă.

În minutul 3 al partidei dintre Lokomotiv Moscova şi Juventus Torino, s-a deschis scorul în urma unei lovituri libere executate de portughezul Cristiano Ronaldo. Nu execuţia lusitanului a făcut diferenţa, ci gafa impardonabilă a portarului moscovit, Guilherme, căruia îi alunecă balonul din braţe, mingea i se scurge printre picioare, iar galezul Aaron Ramsey a împins-o în poarta goală.

Guilherme se află la Lokomotiv Moscova din anul 2007, timp în care şi-a obţinut cetăţenia rusă şi a evoluat pentru naţionala antrenată de Stanislav Cherchesov. Are deja 12 selecţii pentru naţionala Rusiei. Cota de piaţă a portarului, conform Transfermarkt, este de 3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare