Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Galatasaray - Marseille 4-2, în Europa League. Alexandru Cicâldău a marcat împotriva francezilor şi a provocat şi al doilea gol al turcilor

VIDEO | Galatasaray - Marseille 4-2, în Europa League. Alexandru Cicâldău a marcat împotriva francezilor şi a provocat şi al doilea gol al turcilor

Stranieri

Comentarii

Galatasaray s-a calificat în 16-imile Europa League, după victoria în faţa lui Marseille, scor 4-2, în penultima etapă a grupelor. Alexandru Cicâldău a deschis scorul şi a fost decisiv şi la a doua reuşită.

VIDEO | Alexandru Cicâldău a marcat în Galatasaray - Marseille

UPDATE | Minutul 30. Alexandru Cicâldău a fost decisiv şi la al doilea gol al turcilor. Aflat într-o poziţie identică, mijlocaşul a ales să paseze de această dată, dar mingea l-a lovit pe fundaşul advers, Caleta-Car, care a trimis mingea în poartă.


În penultima etapă a grupelor din Europa League, Galatasaray a primit-o la Istanbul pe Marseille. Fatih Terim l-a trimis în primul 11 pe fostul fotbalist al Universităţii Craiova, în timp ce Olimpiu Moruţan a luat loc pe bancă, iar în locul său a fost preferat Feghouli.

Alexandru Cicâldău a ieşit la rampă în minutul 12, atunci când a marcat pentru 1-0. Chiar înlocuitorul lui Moruţan a fost cel care l-a lansat pe internaţionalul român spre poarta adversă, iar execuţia mijlocaşului l-a învins pe Lopez. 

Înaintea meciurilor din această seară, Galatasaray se afla pe primul loc în grupa E, cu opt puncte şi cu şanse mari de caificare în 16-imile Europa League. 

 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasaraygalatasaray marseillegol cicaldau galatasaray marseille 

viewscnt
Articole similare