Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Galbene au fost doar la noi. O să fim vreo cinci suspendaţi la meciul următor!" Budescu a pus tunurile pe Istvan Kovacs, după CFR - Astra 2-0

VIDEO | "Galbene au fost doar la noi. O să fim vreo cinci suspendaţi la meciul următor!" Budescu a pus tunurile pe Istvan Kovacs, după CFR - Astra 2-0

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu (30 de ani) a pus tunurile pe arbitrul Istvan Kovacs pentru că i-a "îngălbenit" pe fotbaliştii Astrei în meciul cu CFR, câştigat de campioana României cu 2-0. Budi a fost eliminat în partida din Gruia, iar la final a protestat faţă de faptul că doar jucătorii giurgiuvenilor au primit cartonaşe galbene, deşi şi cei de la Cluj au faultat dur. Mijlocaşul cu gleznă fină spune că astralii au venit în Gruia cu gândul de a nu pierde.

Cu opt victorii la rând, Astra a venit în Gruia de pe poziţia de lider al Ligii 1, dar a plecat învinsă şi a poposit pe locul doi. Fără Alibec, suspendat, Budescu n-a putut face minuni de unul singur şi să menţină în viaţa seria incredibilă a formaţiei de lângă Dunăre. Budi a fost eliminat pentru două galbene, iar la finalul a protestat faţă de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs.

"Noi am mai spus că nu acesta e obiectivul, obiectivul e să fim în play-off. Intervine această stare de nervozitate, pentru că suferisem două faulturi din spate, unul la mijlocul terenului, după câteva secunde din nou pe 16 metri şi nu a primit niciun galben.  I-am spus arbitrului că trebuia să le dea şi lor cel puţin un galben, măcar la acea intrare din spate şi am primit galben, după care am făcut un fault de galben şi a fost roşu.

Ne gândeam şi noi unde eram dacă nu avea această serie de opt victorii, probabil eram undeva în subsolul clasamentului. Am ajuns acolo sus şi sperăm să rămânem în play-off. Meciul următor o să fim vreo cinci suspendaţi, nici nu ştiu. Au luat toţi cei care erau la limită galben. Galbenele au fost doar la noi, am văzut, la ei nu prea au fost. Nu am înţeles de ce.



Ne doream să nu pierdem, dar când îţi propui puţin, puţin obţi"
, a spus Budescu, la zona mixtă, după CFR - Astra 2-0, la Telekom Sport.

CFR Cluj - Astra s-a terminat 2-0, după ce Burcă şi Culio au marcat, în Gruia. Astfel, campioana a revenit pe primul loc în clasament, cu 41 de puncte, în timp ce Astra a rămas pe locul doi, cu doar 40 de puncte.

Afla mai multe despre: budescuastraeliminarearbitrugalbene 

viewscnt
Articole similare