Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gâlcă, norocos şi ghinionist în acelaşi meci! Antrenorul român rămâne fără victorie în Danemarca. Portarul advers s-a făcut de râs

VIDEO | Gâlcă, norocos şi ghinionist în acelaşi meci! Antrenorul român rămâne fără victorie în Danemarca. Portarul advers s-a făcut de râs

Stranieri

Comentarii

Vejle a reuşit un rezultat de egalitate la debutul în play-out-ul campionatului danez. A fost un 2-2 împotriva celor de la Aarhus, al doilea meci la rând în care echipa pregătită de fostul tehnician al celor de la FCSB primeşte gol în prelungiri.

Vejle a fost condusă din minutul 60 în deplasarea de la Aarhus, însă a reuşit să revină incredibil pe tabelă după două erori uriaşe de portar. Goalkeeperul polonez Graba practic le-a făcut cadou oaspeţilor două goluri care le-au permis să spere la victorie. Un succes care nu a mai venit pentru că echipa antrenorului român a primit gol în al treilea minut suplimentar iar Vejle s-a mulţumit până la urmă cu o remiză.

Fosta campioană a Danemarcei este acum pe ultimul loc în grupa A a play-out-ului campionatului danez, cu 21 de puncte la 11 lungimi de poziţia care i-ar permite să scape definitiv de emoţiile retrogradării. Mai mult ca sigur, Vejle va juca două meciuri de baraj pentru menţinerea în prima ligă. 

Afla mai multe despre: gâlcăvejledanemarcaplay-outgafe portar 

viewscnt
Articole similare