Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Galeria FCSB n-a mai suportat! Fanii i-au certat zdravăn pe fotbaliştii lui Vintilă la finalul semieşecului cu Chindia Târgovişte

VIDEO | Galeria FCSB n-a mai suportat! Fanii i-au certat zdravăn pe fotbaliştii lui Vintilă la finalul semieşecului cu Chindia Târgovişte

FCSB

Comentarii

FCSB s-a încurcat din nou în faţa propiilor suporteri, 1-1 cu Chindia Târgovişte pe Arena Naţională, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1. Viceampioana a fost egalată în prelungiri, iar suporterii n-au digerat foarte bine nereuşita echipei lor. La final, ultraşii, în frunte cu liderul Gheorghe Mustaţă, i-au certat serios pe jucătorii lui Bogdan Vintilă (47 de ani).

Filip Dangubic a dat lovitura de graţie celor de la FCSB în prelungirile partidei de pe Arena Naţională. Fotbalistul Chindiei a egalat cu două minute înainte de finalul meciului şi a anulat reuşita lui Andrei Miron, cel care a marcat la debutul pentru FCSB.

La finalul meciului, când jucătorii s-au dus la galerie, suporterii i-au certat zdravăn pe Adi Popa, Tănase &. Co.

FCSB - Chindia 1-1

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

Pentru FCSB a marcat Miron, în minutul 14, jucătorul fiind la debutul pentru echipa lui Bogdan Vintilă.

Golul egalizator al Chindiei a fost înscris de Dangubic, în minutul 91.

Afla mai multe despre: galeriefcsbceartavideo 

viewscnt
Articole similare