Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Galeria s-a mutat pe teren! Moment superb după nebunia din ASU Poli - Rapid. Cum au sărbătorit giuleştenii la final

VIDEO | Galeria s-a mutat pe teren! Moment superb după nebunia din ASU Poli - Rapid. Cum au sărbătorit giuleştenii la final

Rapid

Comentarii

Rapid a smuls o victorie dramatică pe finalul meciului cu ACS Poli Timişoara, iar staff-ul şi jucătorii giuleşteni au pornit sărbătoarea de pe teren.

VIDEO | ASU Poli Timişoara - Rapid 1-2, în Liga 2

Rapid a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), pe ASU Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei a III-a a play-off-ului Ligii a II-a. Pe final, oaspeţii au întors scorul prin golurile lui Adrian Bălan, în minutul 87, şi Sefer, în minutul 90+1. 

După fluierul de final al centralului, rapidiştii au pornit sarbatoarea cu antrenorul Mihai Iosif în frunte. Liderii din play-off-ul Ligii 2 au cântat, au dansat şi au sărbătorit cum se cuvine victoria importantă în faţa rivalei. 

FC Rapid conduce în clasament, cu 42 de puncte, echipă urmată de FC U Craiova, tot cu 42 de puncte, CS Mioveni, 38 de puncte, Dunărea Călăraşi, 35 de puncte, ASU Poli, 33 de puncte, şi Csikszereda, 33 de puncte.

Afla mai multe despre: asu poli timisoararapid bucurestiliga 2 

viewscnt
Articole similare