Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Galerie de suflet pentru Ianis Hagi la Euro. Bunicii care l-au crescut pe fiul "Regelui" au plecat să susţină România. Cum îl va surprinde bunica pe Ianis

VIDEO | Galerie de suflet pentru Ianis Hagi la Euro. Bunicii care l-au crescut pe fiul "Regelui" au plecat să susţină România. Cum îl va surprinde bunica pe Ianis galerie foto

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi va avea aproape toată familia alături, la Euro. Inclusiv bunicii, au plecat spre Italia.

România va avea galerie extrem de numeroasă la turneul final al Campionatului European de Tineret din Italia şi San Marino. În afara românilor care locuiesc în Italia, jucătorii vor avea susţinători din ţară. Nu doar simpli fani ai României, dar şi prieteni şi rude apropiate.

O surpriză frumoasă va avea Ianis Hagi care dincolo de tatăl, Gheorghe Hagi, de mama, Marilana şi de unchiul, Gică Popescu îi va avea alături şi pe bunicii din partea mamei sale, Marilena. Dima Vlahbei a fost cel care l-a dus zi de zi la antrenament pe Ianis, atunci când era copil. 

"Suntem trup şi suflet acolo să îi susţinem. Ianis era foarte ordonat şi în teren a fost şi în suflet foarte bun. Nicolas (n.r. - Popescu, fiul lui Gică Popescu) e mai direct. Ianis mai lasă de la el. I-am avut şi mi-a făcut plăcere. Eu nu am avut băieti, dar mi-a dat Dumnezeu doi gineri şi doi nepoţi. Noi ne bucurăm foarte mult. Baftă România", a spus bunicul lui Ianis, Dima Vlahbei, la plecarea spre Italia.

Bunica lui Ianis a plecat spre Italia ca un fan adevărat, cu steag şi ojă tricoloră.

România va debuta la Euro pe un stadion de 4500 de locuri. UEFA a pus în vânzare câte 2000 de bilete pentru cele două ţări, România şi Croaţia, în timp ce 500 sunt invitaţii. 

Afla mai multe despre: romaniaianishagibunici 

viewscnt
Articole similare