Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gândul că ar putea rata play-off-ul îi înspăimântă pe jucătorii Viitorului. "Nici nu vreau să mă gândesc. Trebuie să facem tot posibilul"

VIDEO | Gândul că ar putea rata play-off-ul îi înspăimântă pe jucătorii Viitorului. "Nici nu vreau să mă gândesc. Trebuie să facem tot posibilul"

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa a pierdut partida cu Gaz Metan Mediaş, din deplasare, sâmbătă, scor 0-1, într-un duel contând pentru etapa a 15-a din Liga 1, iar formaţia antrenată de Mircea Rednic este într-o evidentă criză de formă.

Pentru Viitorul Constanţa a fost al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, timp în care a acumulat trei înfrângeri şi un rezultat de egalitate. Nici măcar schimbarea la nivelul băncii tehnice, Ruben De la Barrera - Mircea Rednic, nu a produs nu a produs efectul dorit de conducerea clubului de la malul mării.

La Mediaş, Rednic nu a putut alinia cea mai bună formulă de joc, însă elevii săi nu s-au ridicat la nivelu aşteptărilor. În final, s-a impus echipa care a comis mai puţine greşeli în defensivă, şi anume Gaz Metan Mediaş.

"Din păcate am pierdut cele 3 puncte. Am venit aici să câştigăm, am început bine jocul, dar contează cum îl termini. Din păcate am luat acel gol după pauză, trebuia să fim mai lucizi, să ne dorim mai mult pentru că numai aşa...suntem tineri şi ar trebui să avem o dorinţă mai mare decât cei de la Mediaş. Problema nu e la antrenor, cred că este la noi la vestiar şi trebuie să intrăm mai motivaţi, mai concentraţi şi trebuie să ne dăm sufletul pentru echipa aceasta. (Despre ratarea play-off-ului) Nici nu vreau să mă gândesc, nu vom avea o vacanţă prea frumoasă din păcate când vom începe pregătirea trebuie să ne pregătim mai bine decât acum ca să facem tot posibilul să fim în play off pentru că acesta e obiectivul clubului", a declarat la finalul partidei, Romario Benzar.

La fel de dezamăgit a fost şi Cosmin Matei, omul care ar fi trebuit să ofere clarviziune la mijlocul terenului pentru constănţeni.

"La ultima pasă nu am fost inspiraţi, nu am luat decizia corectă şi nu am reuşit să ne creăm ocazii mai clare. Toţi trebuie să fim mai montaţi când intrăm pe teren, să înţelegem că adversarul nu se dă la o parte, punctele mai ales în deplasare se fac greu", a completat şi Matei.

În urma acestui rezultate, Viitroul rămâne pe locul 7, cu 17 puncte, la trei de ocupanta locului 6, Chindia Târgovişte, dar la egalitate cu FC Botoşani şi UTA Arad. Clasamentul este unul foarte scurt, distanţa de la ultimul loc de play-off, locul şase, şi ultima poziţie, locul 16, este de doar nouă puncte, cu 15 meciuri rămase.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare