Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gardoş "războinicul". Reacţia jucătorului. Cum a apărut fundaşul după ce a fost umplut de sânge la meciul cu Dinamo

VIDEO | Gardoş "războinicul". Reacţia jucătorului. Cum a apărut fundaşul după ce a fost umplut de sânge la meciul cu Dinamo

CSM Poli Iași

Comentarii

Florin Gardoş a suferit o fractură de piramidă nazală în primul meci din 2019, disputat de elevii lui Flavius Stoican în deplasare cu Dinamo. Meciul a fost câştigat de "câini" cu scorul de 3-0.

UPDATE La flash interviul de după meci, Gardoş, cu ochiul vânăt, a vorbit despre faptul că a fost nevoit să joace cu mască: "Da, e dificil. Mă incomodează puţin, nici raza vizuală nu e aceeaşi. Dar până la urmă e bine că există măşti de genul acesta, care te protejează şi am putut să joc la şase zile după ce m-am lovit, asta e cel mai important".

Fundaşul împrumutat de la U Craiova a suferit o teribilă accidentare în meciul cu Dinamo, ca urmare a unei lovituri încasate de la Ricardo Grigore. Cei doi fundaşi s-au lovit cap în cap, dar fostul jucător de la Southampton a ieşit cel mai şifonat. 

La meciul cu Gaz Metan, al doilea din 2019, Gardoş a apărut cu o masca de protecţie. În decursul acestei săptămâni, Politehnica Iaşi a anunţat că a sesizat CCA în cazul accidentării lui Gardoş. “Lovitura aplicată de Ricardo Grigore i-a provocat o sângerare abundentă din nas lui Gardoş, oprită cu greu de medicii echipei. (…) La faza în cauză, petrecută în interiorul careului dinamovist, arbitrul meciului, Horaţiu Feşnic, a lăsat jocul să continue. Clubul nostru, prin preşedintele Adrian Ambrosie, a trimis o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru a analiza faza incriminată şi a lua măsurile care se impun”, a precizat gruparea ieşeană.

Afla mai multe despre: florin gardospoli iasi 

viewscnt
Articole similare