Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gavriloaia explică înfrângerea neverosimilă cu Sporting: ”A fost o frică pe care am combinat-o cu grabă”

VIDEO | Gavriloaia explică înfrângerea neverosimilă cu Sporting: ”A fost o frică pe care am combinat-o cu grabă”

Handbal

Comentarii

Dinamo a ratat calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce a capitulat şi pe teren propriu în faţa portughezilor de la Sporting CP, scor 27-26 (115-11).

Răzvan Gavriloaia, marcatorul a şase goluri pentru Dinamo, consideră că principalul motiv pentru înfrângerea din această seară îl constituie precipitarea ”elevilor” lui Constantin Ştefan în atat.

”Ne-am grăbit în repriza a doua şi nu am mai gestionat atacurile cu calm şi cu prudenţă. Ne-am grăbit, am crezut că putem să ne distanţăm mai mult, dar din păcate şuturile nu au fost prea bine cadrate, iar ei au intrat în joc şi chiar ne-au depăşit. 

Pauzele au menirea să potolească puţin elanul unei echipe şi să o redreseze pe cealaltă, pe cea condusă.

Nu pot să spun că pauza a fost cea care ne-a întors din punct de vedere mental. Cred că elanul din prima repriză ne-a făcut să ne distanţăm la 4 goluri, iar în repriza a doua am început parcă de la zero, precauţi şi cu o oarecare frică, dar parcă şi grăbiţi. Mi se pare ciudat. A fost o frică pe care am combinat-o cu grabă. Chiar şi aşa, puteam face lucruri bune. Este o echipă valoroasă, i-am dat elan şi a fost greu să mai întoarcem scorul.

Presiunea a fost pe noi şi nu pe ei. Ei au venit curajoşi, fără să aibă nimic de pierdut.

Suntem toţi valoroşi, avem toţi un mental puternic şi nu avem voie să ne lăsăm pradă presiunii”, a spus Răzvan Gavriloaia la finalul meciului cu Sporting

 

Afla mai multe despre: răzvan gavriloaiahandbal masculin 

viewscnt
Articole similare