Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan, amical de gală cu o echipă din La Liga! Pe cine vor întâlni ardelenii săptămâna viitoare

VIDEO | Gaz Metan, amical de gală cu o echipă din La Liga! Pe cine vor întâlni ardelenii săptămâna viitoare
Comentarii

Echipa antrenată de Edward Iordănescu se va deplasa în Spania pentru a se duela cu Real Valladolid, trupă aflată pe poziţia a 12-a în campionatul spaniol după 12 etape jucate.

Spaniolii îl au patron pe marele Ronaldo, fostul fotbalist brazilian câştigător al Cupei Mondiale şi al Balonului de Aur. Meciul se joacă pe 14 noiembrie pe stadionul din Valladolid. 
 
"Un amical de gală, eu am mai făcut în trecut o astfel de aventură, dacă pot să spun aşa, în perioada Astra am mers şi am jucat un amical cu Beşiktaş şi am avut parte de o organizare extraordinară. Mergem, facem un antrenament oficial exact ca şi în cupele europene, cu o seară înainte, ne odihnim după care ziua jocului. Avem dimineaţă o mişcare uşoară, jocul seara, care va fi transmis. Îmi îngreunează un pic munca pentru că mi-aş fi dorit să am toată săptămâna echipa aici, să facem câte două antrenamente. O astfel de experienţă nu trebuie ratată. E un joc cu o echipă de mijlocul clasamentului din Primera, care are foarte multă calitate" a declarat antrenorul medieşenilor despre confruntarea de joia viitoare. 
 

Afla mai multe despre: gaz metanvalladolidedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare