Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - CFR 0-0. Deac şi Buş au ratat cele mai mari ocazii, Hoban a fost eliminat! Petrescu l-a schimbat pe Fica după 24 de secunde

VIDEO | Gaz Metan - CFR 0-0. Deac şi Buş au ratat cele mai mari ocazii, Hoban a fost eliminat! Petrescu l-a schimbat pe Fica după 24 de secunde

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj, ultimul meci din etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1, se vede în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE ONLINE pe site-ul nostru.

LIVE VIDEO | Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

ECHIPELE DE START: 

Gaz Metan: Pleşca - Drăghici, M. Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Fofana - De Moura, Hora, Cardoso - Buş
Rezerve: Batista - Trif, Romeo, Popa, Ciocan, Ely Fernandes, Diakota
Antrenor: Edward Iordănescu

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora - Fica, Hoban, Djokovic - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Sandomierski, Burcă, Bordeianu, Păun, Traore, Rondon, Petrila
Antrenor: Dan Petrescu 

Min. 90+6 - Final de meci.


Min. 90+1 - Ovidiu Hoban este eliminat!


Min. 65 - Ocazie mare CFR! Omrani îi aşează perfect o minge pe şut lui Deac, în marginea careului, decarul CFR-ului trage din prima cu stângul, dar peste poarta lui Pleşca.


Min. 55 - Ocazie CFR! Păun îl lansează pe Deac în dreapta, după o combinaţie în marginea careului, dar când fotbalistul CFR-ului se pregătea să centreze, arbitrul a fluierat ofsaid, după ce s-a ridicat fanionul de la margine.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Final de primă repriză.


Min. 35 - Ocazie CFR! Deac bate un corner din dreapta atacului, mingea e trimisă la Djokovic pe 16 metri, care trage, dar o face slab şi mingea se duce mult pe lângă poarta lui Pleşca.

Min. 24 - Ocazie Gaz Metan. Sergiu Buş îşi face curaj să ia o acţiune de unul singur, atacantul trage, dar pe lâgnă poarta lui Arlauskis.


Min. 2 - Dan Petrescu face prima schimbare din meci în secunda 24. Fica este înlocuit de Păun


Min. 1 - A început partida


CFR Cluj, campioana en-titre şi liderul din clasament, nu doar că a început play-off-ul cu o victorie extrem de importantă, 2-1, în urma unui meci destul de echilibrat împotriva celor de la Astra Giurgiu, dar la mijlocul săptămânii a dat şi o lovitură marii rivale, FCSB, făcându-se publică achiziţia lui Cristian Bălgrădean. Actualul portar de la FCSB va ajunge la Cluj din vară, atunci când îi va expira contractul cu gruparea "roş-albastră". 

Despre începutul lui Gaz Metan nu se poate spune acelaşi lucru. Formaţia antrenată de Edward Iordănescu a pierdut la Craiova, 1-2, moment în care între manager-ul medieşenilor şi Corneliu Papură, antrenorul din Bănie, a început un conflict care pare a nu se fi încheiat. Astfel, Mediaş este pe ultimul loc în play-off.

Dacă în turul din sezonul regulat, în Gruia, CFR a învins la scor de neprezentare, la Mediaş, lucrurile au stat diferit, iar campioana a plecat cu un singur punct, după un rezultat de 0-0. 

Afla mai multe despre: gaz metancfr clujliga 1play-off 

viewscnt
Articole similare