Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - Chiajna 2-1. Victorie vitală obţinută de medieşeni în prelungirile partidei

VIDEO | Gaz Metan - Chiajna 2-1. Victorie vitală obţinută de medieşeni în prelungirile partidei

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I, în care golul doi al gazdelor a fost marcat în minutul 90, din penalti.

 

Gazdele au deschis scorul prin Joao Diogo, în minutul 33. Oaspeţii au egalat prin Prepeliţă ’80, însă în minutul 90 Gaz Metan a beneficiat de un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Caparco la Joao Diogo. A transformat Rosado, iar Gaz Metan Mediaş s-a impus cu 2-1.

Gaz Metan Mediaş: Greab - V. Creţu, M. Constantin, Fytanidis, Sg. Popovici - A. Cristea, Neagu (Rosado ’83) – Joao Diogo, Tîrcoveanu (Olaru ’71), Caiado (Roberto Romeo ’63) – Rondon. Antrenor: Cristi Pustai

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, Marc, Albu, Yamissi (Batin ’46) - Panait, Prepeliţă – Nivaldo (Grădinaru ’60), Cristescu, Bumba – Pena (Bawab ’60). Antrenor: Ion Moldovan

Cartonaşe galbene: Caiado ’11, Fytanidis ’65, Creţu ‘77 / Cristescu ’11, Bumba ’77, Marc ‘81

Arbitri: Alexandru Tudor (central), Gabriel Sabin Stroe, Marius Cristian Marchidanu (asistenţi), Iulian Dima (rezervă)

Observatori: George Ionescu, Adrian Ionescu


Min. 90+5 - Final de meci

Min. 90+1 - GOOOOL GAZ METAN! Rosado înscrie din penalty

Min. 80 - GOOOOL CHIAJNA! Prepeliţă înscrie cu un şut bine plasat

Min. 62 - Ocazie Bumba

Min. 46 - A început repriza secundă

Min. 45+1 - Finalul primei reprize

Min. 33 - GOOOOOL GAZ METAN! Diogo deschide scorul

Min. 21 - Ocazie Chiajna

Min. 3 - Ocazie mare pentru Gaz Metan

Min. 1 - A început meciul


Căzută pe ultimul loc în clasament după ce Juventus a învins-o pe ACS Poli Timişoara, scor 1-0, Gaz Metan Mediaş are nevoie disperată de o victorie pentru a "preda" lanterna roşie.

Învinşi la scor de Dinamo în prima rundă a play-out-ului (0-3), ardelenii au doar opt puncte în clasament şi sunt la şase lungimi de prima poziţie care asigură supravieţuirea, fără disputarea barajului.

Totuşi, Gaz Metan va avea în faţă o altă echipă aflată în căutare de puncte, pentru un play-out mai liniştit. Chiajna are 15 puncte, iar remiza cu Sepsi din prima rundă a play-off-ului, scor 1-1, i-a pus în gardă pe ilfoveni.

Chiajna nu îşi permite paşi greşiţi cu echipele aflate sub ea în clasament, iar din acest motiv partida cu Gaz Metan e privită drept o finală.

GAZ METAN MEDIAŞ - CONCORDIA CHIAJNA e ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1, de la 18:00. Golurile se văd în timp real pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: gaz metan mediasconcordia chiajnaplay-outliga 1 

viewscnt
Articole similare