Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - FC Voluntari 1-1. Ilfovenii se împiedică la Mediaş şi se îndepărtează de PlayOff

VIDEO | Gaz Metan - FC Voluntari 1-1. Ilfovenii se împiedică la Mediaş şi se îndepărtează de PlayOff

Liga 1

Gaz Metan şi FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de la Mediaş, iar ilfovenii s-au îndepărtat decisiv de locurile de PlayOff

După o primă repriză în care Voluntari a ratat ocazii mari de gol, gazdele au ieşit mai bine de la cabine şi au deschis scorul! Golubovici a profitat de o indecizie a lui Balauru şi a marcat în minutul 73.

Avantajul Gazului a durat doar trei minute, pentru că Bălan a egalat în minutul 76, după ce l-a învins pe Greab cu un şut din apropiere.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan face 12 puncte, cu trei mai mult decât codaşa Juventus, în timp ce Voluntari ajunge la 22 de puncte, la şase lungimi de Astra, ultima echipă care prinde în acest moment PlayOff-ul

VIDEO | GAZ METAN - VOLUNTARI 1-1

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaş: Greab - Buşu, Constantin, Cristea, Romeo - Mitic, Neagu, Danci - Chamed, Olaru, Curtean
FC Voluntari: Balauru - Filipov, Balauru, M. Popescu, Acsinte - Novac, Răuţă - Ivanovici, Marinescu, Olteanu - Bălan

Min. 90+3: Fluier final la Mediaş

Min. 76: GOOOL VOLUNTARI! Bălan restabileşte egalitatea

Min. 73: GOOOL MEDIAŞ! Golubovici deschide scorul

Min. 70: Chamed e aproape să deschidă scorul pentru Mediaş! Va fi doar corner pentru gazde.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Mediaş!

Min. 42: Balaur ratează o nouă ocazie mare pentru Voluntari! Greab scoate senzaţional!

Min. 34: Curtean încearcă o execuţie pretenţioasă, mingea se duce mult pe lângă poarta lui Balauru.

Min. 23: Gazdele au mai echilibrat partida, după un start de meci foarte bun al celor de la Voluntari.

Min. 12: O nouă şansă bună de gol pentru Voluntari! Bălan trage puţin pe lângă poartă.

Min. 6: Ocazie mare ratată de Marinescu! Scăpat singur cu portarul, mijlocaşul oaspeţilor finalizează dezamăgitor

Min. 1: A început meciul

Dacă anul trecut a fost una dintre cele mai frumoase echipe, Gaz Metan se luptă acum din greu pentru evitarea retrogradării. Medieşenii sunt pe locul 13, cu 11 puncte, însă diferenţa faţă de primul loc care asigură salvarea este de doar un punct. Gaz Metan a făcut însă doar egal cu Sepsi - scor 0-0, în etapa trecută - echipă pe care trebuie să o depăşească în clasament pentru a ieşi din zona fierbinte.

Gaz Metan ar putea profita însă de forma slabă pe care o traversează FC Voluntari. Ilfovenii au uimit la finalul sezonului trecut, când au câştigat Cupa şi Supercupa, dar acum nu se regăsesc, deşi au acelaşi antrenor şi aproape acelaşi lot. FC Voluntari n-a mai câştigat de 3 etape şi are tot atâte meciuri consecutive fără gol marcat.

O veste bună pentru FC Voluntari este transferul lui Lucian Sânmărtean. Mijlocaşul de 37 de ani a acceptat oferta ilfovenilor după o perioadă în care s-a antrenat sub comanda lui Claudiu Niculescu. Sânmărtean nu poate debuta însă cu Gaz Metan Mediaş:

"Nu îl pot folosi pe Lucian Sânmărtean în acest meci de la Mediaş, pentru că încă nu i-a venit cartea verde. Dar de săptămâna viitoare cu siguranţă va intra. Va intra uşor-uşor în programul oficial al echipei. Poate mulţi vor spune că după pauza asta din vară, nu va mai fi acelaşi Lucian Sânmărtean. Dar eu sunt convins că după pregătirea de iarnă vom vedea pe teren acelaşi Sânmărtean pe care îl ştim", a explicat Niculescu.

Casele de pariuri prevăd un duel echilibrat, cu un foarte mic avantaj în dreptul lui FC Voluntari. O victorie a Gazului are cotă 2.80, în timp ce un succes al lui FC Voluntari este cotat cu 2.70. În tur, FC Voluntari a câştigat cu 2-1.

Partida este transmisă de Telekom Sport 1, de la ora 18:00. Cele mai importante faze se văd pe telekomsport.ro.

Comentarii
viewscnt