Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 1-3. Vicecampioana obţine victoria, în ciuda unui start slab de meci

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 1-3. Vicecampioana obţine victoria, în ciuda unui start slab de meci

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a patra a Ligii 1.

Fofana a deschis scorul pentru gazde, în minutul 30, în faţa unei echipe şterse a FCSB-ului, la care Raul Rusescu a fost titular deşi nu mai jucase vreun meci oficial de mai bine de un an. La pauză, Nicolae Dică a făcut, ca de obicei, două schimbări. Rusescu, invizibil în prima parte, i-a lăsat locul lui Harlem Gnohere, iar Florin Tănase l-a înlocuit pe Dennis Man.

La patru minute de la reluare, Olimpiu Moruţan restabileşte egalitatea, prin cel de-al treilea său gol în "roş-albastru", pentru ca Harlem Gnohere să ducă scorul la 2-1, în minutul 63. Scorul final a fost stabilit de Florinel Coman, în minutul 83.

În urma acestui succes, FCSB acumulează şapte puncte şi se lansează în urmărirea campioanei en titre CFR, care conduce clasamentul cu opt puncte. Gaz Metan este a patra, cu şapte puncte, la egalitate cu FCSB şi cu Sepsi, care este a treia.

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 1-3 (Fofana 30'/Moruţan 49', Gnohere 63', F. Coman 83')

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaş: Batista - V. Creţu, M. Constantin, Diallo, Buşu - Fofana, I. Cristea - D. Olaru (Stancu ’80), Chamed (Buziuc ’82), Ely Fernandes – Fortes (Aurelio ‘90+1). Antrenor: Mihai Teja

FCSB: Bălgrădean - Jakolis, Planic, Nedelcu, Jr. Morais - Ov. Popescu, Qaka (Pintilii ’75) – Man (Tănase ’46), Moruţan, Fl. Coman – Rusescu (Gnohere ’46). Antrenor: Nicolae Dică.


Min. 83: Gooool, FCSB! Înscrie şi Florinel Coman, din pasa lui Gnohere.

Min. 78: Moruţan trimite peste poartă.

Min. 63: Gooool, FCSB! Goool, Gnohere! Coman îi aşază mingea pe cap lui Gnohere, iar atacantul francez reia şi duce scorul la 2-1.

Min. 62: Bară, FCSB! Diallo, la un pas de autogol.

Min. 49: Goool, FCSB! Moruţan restabileşte egalitatea, cu o execuţie simplă cu piciorul drept, după o pasă filtrantă venită de la Ovidiu Popescu.

Min. 46: S-a reluat jocul! Două schimbări efectuate la pauză de Nicolae Dică: intră Gnohere şi iese Rusescu, intră Florin Tănase şi iese Man.

Pauză la Mediaş. Gazdele conduc cu scorul de 1-0, după golul marcat de Fofana.

Min. 45+1: Bară şi pentru FCSB! Florinel Coman nimereşte bara, direct din corner.

Min. 43: Bară, Gaz Metan: Chamed îi pasează lui Carlos Fortes, iar vârful portughez şutează bine cu latul, însă mingea loveşte bara.

Min. 30: Gooool, Gaz Metan! Fofana înscrie cu noroc, şutul mijlocaşului fiind deviat în proprie poartă de Junior Morais.

Min. 11: Acţiune frumoasă a lui Chamed, dar pasa mijlocaşului din Insulele Comore pentru Ely Fernandes nu este pe măsură.

Min. 4: Raul Rusescu are o şansă bună de a marca, însă ratează un voleu iar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 3: Ocazie, Gaz Metan! Cristea şutează de la distanţă, dar Bălgrădean reţine fără probleme.

Min. 1: A început partida.

Medieşenii întâlnesc FCSB într-un moment mai bun ca niciodată. Elevii lui Mihai Teja au depăşit orice aşteptare în acest start de campionat, fiind neînvinşi înaintea partidei cu FCSB. Gaz Metan a început campionatul cu o victorie obţinută pe teren propriu, 2-1 contra Concordiei Chiajna, meci în care un debutant avea să înscrie golul de trei puncte: Carlos Fortes. Între timp, atacantul portughez şi-a depăşit statutul de surpriză şi le-a mai adus medieşenilor încă patru puncte în rundele care au urmat. Fortes a înscris şi în remiza cu Voluntari, 1-1, pentru ca în runda a treia să marcheze golul de 3-2 al succesului cu Dinamo.

Duminică, atacantul portughez venit din liga a treia portugheză, îşi dă cel mai important test al carierei. Înaintea partidei, patronul FCSB-ului, George Becali, şi-a exprimat public interesul pentru Carlos Fortes, dar s-a lovit de refuzul jucătorului.

La rândul său, FCSB a oferit un fotbal generos în acest început de campionat. Cu excepţia debutului dezamăgitor contra Astrei, meci pierdut în deplasare cu 1-0, vicecampioana a înscris de trei ori în remiza cu Dinamo, apoi a surclasat Politehnica Iaşi: 4-0. Înaintea acestui joc, însă, Nicolae Dică are probleme de lot, iar joi urmează returul cu Hajduk Split, după remiza din Croaţia, 0-0. Prin urmare, este de aşteptat ca tehnicianul în vârstă de 38 de ani să pregătească mai multe surprize pentru meciul de la Mediaş.

Echipele probabile:

  • Gaz Metan: Batista - Creţu, M. Constantin, Diallo, Buşu - Cristea, Fofana - Olaru, Chamed, Caiado - Fortes
  • FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Nedelcu, J. Morais - Pintilii, Filip - Jakolis, Moruţan, F. Coman - Gnohere

Afla mai multe despre: carlos fortesgaz metanfcsb 

viewscnt
Articole similare