Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan şi-a prezentat achiziţiile verii, dar Edi Iordănescu mai cere transferuri: "Am pierdut o echipă întreagă"

VIDEO | Gaz Metan şi-a prezentat achiziţiile verii, dar Edi Iordănescu mai cere transferuri: "Am pierdut o echipă întreagă"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ardelenii au adus 9 fotbalişti până acum după ce alţi 11 au plecat dintre cei care terminaseră sezonul trecut în tricoul medieşenilor.

Edi Iordănescu a preferat să rămână la Gaz Metan deşi a fost ofertat şi de FCSB. Acum antrenorul încearcă să contruiască o echipă de play-off la alb-negri. 
 
"Am ales continuitate, am ales pentru că aici m-am simţit bine, pentru că am făcut o muncă care s-a încununat cu satisfacţii şi pentru că vreau să îmi duc contractul la final. Dar e adevărat că pentru mine este o lovitură extraordinară, este o lovitură pentru că în momentul de faţă sunt 11 jucători care au plecat, din care şase erau jucători care în mod constant jucau la nivel de prim 11.  Există riscul să îl pierdem în acest moment şi pe Boubacar Fofana" a spus Iordănescu Jr înaintea debutului în LIga I. 
 
Neluţ Roşu, Răzvan Popa şi Sergiu Buş sunt cei mai importanţi jucători ajunşi la Mediaş. Loukas Droppa, Moussa Sanoh şi Droppa au semnat şi ei cu ardelenii, în timp ce Albert Popa, Mihai Velisar şi Sergiu Ciocan sunt tinerii care se vor bate pentru un loc U21 în echipa de start a lui Iordănescu Jr. 
 
"Au cei de aici un proiect foarte frumos. Am venit toţi cu acelaşi gând, ca anul acesta să depăşim performanţa de anul trecut şi să intrăm în playoff. Pentru lucrul acesta este nevoie de multă muncă şui mult sacrificiu" a spus Neluţ Roşu la prezentarea în echipamentul ardelenilor. 
 
"Îmi face mare plăcere să fiu aici, să fiu în lotul acestei echipe, pentru că se cere performanţă, pentru că Gaz Metan, anul ăsta, este o echipă care se bate la playoff. Avem un lot foarte bun şi o să dau 100% pentru acest obiectiv" a declarat la rândul său Răzvan Popa, fotbalistul venit de la Craiova. 
 
"Sunt foarte fericit şi mândru totodată că am ales să vin aici, să ajut echipa. Nu cred că a fost o decizie foarte grea. Sunt sigur că putem face lucruri foarte frumoase, depinde numai de noi. Perioada mai grea a trecut şi acum mai sunt câteva zile până la primul meci. Suntem foarte încrezători, depinde numai de noi" au fost cuvintele lui Sergiu Buş. 
 

Afla mai multe despre: gaz metanedward iordănescuneluţ roşusergiu buşrăzvan popaachiziţiiprezentare 

viewscnt
Articole similare