Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - U Craiova 0-2. Ivan şi Cicâldău asigură punctele pentru echipa lui Ouzounidis!

VIDEO | Gaz Metan - U Craiova 0-2. Ivan şi Cicâldău asigură punctele pentru echipa lui Ouzounidis!

Superliga

Comentarii

U Craiova a învins pe Gaz Metan, în deplasare, scor 2-0, după golurile marcate de Ivan şi Cicâldău.

Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 0-2 (Ivan 49, Cicâldău 60)

  • Gaz Metan: Gaz Metan: Pleşca - Butean, Yuri, Larie, Velisar - G. Moura, Alceus, R. Romeo - Chamed, M. Mates, Ze Manuel
    Rezerve: Buzbuchi, Pambou, F. Santos, Horj, Sg. Ciocan, V. Morar, R. Deaconu, Horşia, Sarr
  • U Craiova: U Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bnacu - Bic, Mateiu - Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram - Ivan
    Rezerve: Popescu - Vlădoiu, Fedele, V. Constantin, Bărbuţ, Căpăţînă, Camara, Tudorie, Mamut

Min. 90+3 - Final de meci.


Min. 80 - ELIMINARE! Chamed e eliminat după un meleu cu Camara, fotbalistul Craiovei!


Min. 60 - GOOOOOOOL CRAIOVA! Oltenii fac 2-0. Cicâldău înscrie simplu din apropiere, după o pasă venită din dreapta, de la Ivan.


Min. 49 - GOOOOOOOOOL CRAIOVA! Andrei Ivan deblochează tabela la Mediaş! Atacantul Craiovei înscrie cu un şut din interiorul careului, după o greşeală a lui Roberto Romeo.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 30 - GOL ANULAT CRAIOVA! Marius Constantin înscrie cu capul după o centrare a lui Cicâldău, însă reuşita sa e anulată pentru un fault în atac.


Min. 6 - Ocazie Craiova! Bancu trage peste poartă din interiorul careului, lateral stânga.


Min. 2 - Ocazie Gaz Metan! Chamed trage în bară de la 20 de metri, cu stângul. Pigliacelli, salvat de stâlpul din stânga porţii sale.


Min. 1 - A început meciul.


Gaz Metan este pe locul 12 în Liga 1 şi are 28 de puncte după 26 de partide, iar Craiova este ocupanta locului 3 cu 50 de puncte. Meideşenii vor să lupte pentru un loc în play-off, dar şansele ca aceştia să reuşească vor scădea foarte mult dacă nu obţin măcar un punct din partida cu oltenii. În schimb, craiovenii se luptă pentru prima poziţie în clasament şi pentru câştigarea titlului în Liga 1, ceea ce va face pentru Gaz Metan o partidă dificilă.

Din punct de vedere al formei sportive, echipa gazdă nu stă prea bine, iar în ultimele 4 partide de campionat au obţinut tot atâtea înfrângeri, împotriva celor de la Botoşani, CFR Cluj, UTA Arad şi FCSB, toate meciuri cu adversare foarte grele care luptă pentru play-off sau pentru trofeul Ligii 1. Pe partea cealaltă, oaspeţii au obţinut ultimele 4 etape, 2 victorii, un egal şi au pierdut un meci împotriva Chindiei, cu 1-0 în deplasare.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare