Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaziantep - Alanyaspor 3-1! Marius Şumudică urcă pe locul al treilea în Turcia după o victorie uriaşă. Gol superb marcat de Maxim

VIDEO | Gaziantep - Alanyaspor 3-1! Marius Şumudică urcă pe locul al treilea în Turcia după o victorie uriaşă. Gol superb marcat de Maxim

Stranieri

Comentarii

Gaziantep a legat a patra victorie în campionat şi a urcat, provizoriu, pe locul al treilea în prima ligă din Turcia. Echipa antrenată de Marius Şumudică a învins-o duminică pe Alanyaspor, scor 3-1, într-un meci în care Alexandru Maxim a marcat ultimul gol al lui Gaziantep.

VIDEO Gaziantep - Alanyaspor 3-1 (Dicko 9, Demir 29, Maxim 60 / Davidson 26)

Echipele de start:

  • Gaziantep: Guvenc - Djilobodji, Kana-Biyik, Toşca - Olkowski, Mirallas, Vetrih, Maxim, Vural - Dicko, Demir
  • Alanyaspor: Marafona - Juanfran, Caulker, Tzavelas, Moubandje - Siopis, Kutlu - Karaca, Ucan, Davidson - Babacar

În urma acestui rezultat, Gaziantep a urcat, provizoriu, pe locul al treilea în campionat, după ce a acumulat 27 de puncte. Echipa lui Şumudică a egalat-o pe Alanyaspor, care e pe locul secund, dar care are un golaveraj mai bun. Doar Besiktas o mai poate da jos de pe podium pe Gaziantep. "Vulturii" vor juca luni. 


Min. 90+7 Finalul partidei. 

Min. 60 GOOOL Gaziantep! Alexandru Maxim preia la 30 de metri, ajunge în careul advers şi trage plasat pentru 3-1. 

Min. 46 A început repriza secundă, iar Gaziantep a fost aproape de 3-1. Demir nu a reuşit să-l învingă pe portarul advers din câţiva metri, după ce Dicko a centrat de pe stânga. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize! Gaziantep a ratat o ocazie mare prin Demir, înainte de intrarea la cabine. Fotbalistul a preferat o pasă, în loc să tragă din faţa porţii. 

Min. 29 GOOOL Gaziantep, după o fază frumoasă! Dicko a centrat de pe stânga, mingea a fost trimisă cu capul în faţa porţii, iar Demir a marcat pentru 2-1. 

Min. 26 GOOOL Alanyaspor! Oaspeţii au egalat prin Davdison, după ce au pus stăpânire pe posesia mingii, în urma golului marcat de Gaziantep. 

UPDATE | Cu Gaziantep în avantaj, echipa lui Marius Şumudică urcă provizoriu pe locul al treilea în campionat, la egalitate de puncte cu adversarul de azi, Alanyaspor, care e pe locul secund. 

Min. 9 GOOOL Gaziantep! Dicko porneşte într-o cursă de la mijlocul terenului, ajunge în careul advers, trage pe mijlocul porţii, iar Marafona primeşte mingea printre picioare. E 1-0 pentru echipa lui Şumudică.

Min. 4 Portarul lui Gaziantep, Guvenc, a degajat greşit, iar mingea a ajuns la Ucan, care a şutat peste poartă, de la 30 de metri. 

Min. 1 A început partida. 

Gaziantep are un parcurs bun în acest sezon şi poate ajunge pe podium în etapa cu numărul 15 din Turcia. Echipa la care sunt românii Marius Şumudică, Alexandru Maxim şi Alin Toşca joacă duminică, de la 12:30, împotriva locului secund din Turcia, Alanyaspor. 

Marius Şumudică a legat trei victorii la rând, 2-1 cu Istanbul Basaksehir, 3-1 cu Fenerbahce şi 4-0 cu Kasimpasa, iar Gaziantep vine cu un moral excelent. Gazdele sunt pe locul cinci, cu 24 de puncte. 

De cealaltă parte, Alanyasporare trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri, o victorie şi o remiză. Mai mult, oaspeţii au pierdut primul loc în Turcia, după ce Galatasaray a câştigat sâmbătă cu Trabzonspor, scor 2-0. 

Alexandru Maxim, despre atmosfera de la Gaziantep: "Avem o familie"

"Cred că toată lumea are o relaţie bună cu antrenor. Cred că lucrează bine cu toţi jucătorii. E un pedagog bun, ne ajută. Ne motivează. Nu e o coincidenţă că suntem pe această poziţie în clasament. 

În ultimele săptămâni am demonstrat că ne putem lupta cu echipele mari, e bine pentru noi, avem o familie. Am demonstrat că atât timp cât suntem uniţi ca echipă, când ne luptăm pentru fiecare, cât timp ne facem treaba la antrenamnte, adversarii vo avea o misiune grea cu noi. Cu Alanya vom avea şansa de a demonstra din nou ce putem, că nu e o coincidenţă că suntem acolo", a declarat Maxim. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep alanyasporgaziantepmarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare