Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat, din nou. "Se pare că nu avem cunoştinţe despre cum să întreţinem suprafeţele de joc"

VIDEO | Gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat, din nou. "Se pare că nu avem cunoştinţe despre cum să întreţinem suprafeţele de joc"
Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că până la primul meci din cadrul Campionatului European din 2020, gazonul de pe Arena Naţională va fi schimbat încă o dată.

Va fi a 11 oară în ultimii opt ani de zile când suprafaţa de joc a celui mai mare stadion din România va fi schimbată. Se pare că motivul principal pentru care gazonul se înlocuieşte de trei ori în doi ani este legată de slaba pregătire a oamenilor ce ar trebui să aibă grijă de întreţinerea acestuia, după cum a afirmat şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Până la primul meci oficial de la Campionatul European, gazonul de Arena Naţională va fi din nou înlocuit.
 
"Este un aspect pe care Primăria Capitalei îl are în vedere, şi noi ne dorim să avem un gazon optim pentru Euro 2020, fiindcă acest lucru va conta cel mai mult. Acum e această discuţie dacă vom avea un gazon natural sau unul hibrid, noi ca ţară suferim foarte mult, se pare că nu avem acest <<know how>> de a ştii cum să întreţinem suprafeţele de joc. În ceea ce priveşte transferul de la aeroport, acesta face parte din planul de mobilitate. Aici trebuie să luăm în considerare deja achiziţia unor autobuze noi de către Primăria Capitalei, astfel încât suporterii să ajungă cât mai repede la stadion. Piaţa Constituţiei va găzdui cel mai mare Fan Zone care a fost organizat vreodată", a spus Răzvan Burleanu, vineri, la Casa Fotbalului.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare